BLIV IDRÆTSLÆRER

Tag en Idræts- eller Friluftsvejlederuddannelse i hjertet af København

"Paul Petersens Idrætsinstitut er meget mere end en uddannelse: det er personlig udvikling (ved at rykke grænser, afprøve nye ting og rumme al slags humør eller følelser), gode oplevelser, aktivitet og venner for livet! Jeg vil til hver en tid gøre det hele en gang til!"

HIPPO_X_PP-7286

Kristine Gammelby

★★★★★

"Jeg har fået så meget med i bagagen fra mit år på X-Outdoor. Jeg er blevet så meget klogere på mig selv. Det var et helt specielt år!”

131661223_2437483553213289_5450527734864417215_n

Karonline Lythcke Clante

★★★★★

“At tage 10 måneder på Paul Petersens Idrætsinstitut er en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget. At få åbnet mine øjne for en helt anderledes bevægelsespraksis har været guld værd for mig"

Lasse

Lasse Dons-Simonsen

★★★★★

Tag en Idrætslærer uddannelse med speciale i Idræt og Friluftsliv i hjertet af København.

Som fuldtidsstuderende ved Paul Petersens Idrætsinstitut modtager du SU, samt et ekstra SU tillæg det år uddannelsen varer. Vi er Danmarks ældste Idrætsinstitut og har et bredt fagligt fokus. Du lærer at formidle og undervise i alt fra Padel tennis til Anatomi og fra Havkajak til Telemarkski. Ring eller skriv for yderligere information. Som Idrætslærer kan du finde beskæftigelse indenfor Friskoler, Efterskoler, Aftenskoler, Daghøjskoler, Højskoler og Folkeskoler som timeansat.

Events på Friluftsvejlederuddannelsen

Kommende arrangementer, som du kan sætte i din kalender, hvor der er mulighed for at føle på friluftslivet og få et indblik i hvordan det vil være at være studerende som Friluftsvejleder:

Dato kommer snart: Åbent hus i skoven med Kanofokus og Bushcraft
Dato kommer snart: Sanketur ved Charlottenlund fort

Der vil komme mere info løbende omkring arrangementerne

Hvem er Paul Petersens Idrætsinstitut?

Om_uddannlensen_thumbnail

ER DU I TVIVL OM HVILKEN LINIE DER ER DEN RETTE FOR DIG?

Kom til vores næste Infoaften

Vi holder Infoaftenener i både København og Aarhus. Her har du mulighed for at møde nuværende/tidligere studerende og få et bedre indblik i uddannelsen og livet på Paul Petersens Idrætsinstitut.

Når du tilmelder dig vores Infoaften accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Læs mere her.

Henter datoer

Det siger vores dimmitender

Pernille

For mig var friluftslinjen starten på en vigtig rejse. En rejse som har klædt mig på til at imødekomme livets mange udfordringer og hverdagens trummerum. Det er en uddannelse som bruger naturen som klasselokale, bygger på gode værdier og danner et jordnært rum for udvikling, erkendelser, læring, nærvær til sig selv og andre, samarbejde, refleksion og ærlighed.

Pernille Ohland-Andersen
Friluftsvejleder

Klar til at ansøge?

Ring hvis du har spørgsmål

Tlf. 33 29 80 25

Events og nyheder

Infoaften på Paul Petersens Idrætsinstitut

Dato:  Torsdag d. 25. maj 2023
Tid: kl. 17:00-20:00
Mødesteder: DGI Byen

På aftenen vil undervisere og studerende fortælle om vores unikke uddannelse, hvor du kan vælge mellem Original Sports, X-Outdoor og Friluftsvejleder. Dertil svarer vi hellere end gerne på alle de spørgsmål, du måtte have.

Vi giver aftensmad til alle

Du kan efterfølgende søge om optagelse til årgang 2023/24 eller 2024/25

Tilmeld dig her eller via vores begivenhed på Facebook her

Vi ses

Paul Petersens Idrætsinstitut