Paul Petersens Idrætsinstitut

Vores medarbejdere

Undervisere

Carl Emmanuel Larsen

Administrerende Direktør & underviser

Mere om Carl Emmanuel

Uddannelse

 • Adjunkt, cand. mag Historie og Idræt – Københavns Universitet, Universität Bern, Schweiz og University of Cambridge, Sydney. 
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut

 

Erfaring

Emmanuel har tidligere været ansat ved Roskilde Katedralskole, hvor han udover at være gymnasielærer i Historie og Idræt arbejdede som PR-formand for den samlede lærergruppe. Endvidere har han været ansat i Folketinget, Lærerstandens Brandforsikring, Jette Frölich Design, Københavns Universitet og i Kulturafdelingen – Den Sorte Diamant. Indenfor idrættens og sportens verden har Emmanuel, ud over at være fodboldtræner, tidligere undervist på Paul Petersens Idrætsinstitut og Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium. I Københavns Kommune har han været ansat på projektet PlusKidz, hvor han arbejdede med overvægtige børn. Han har for Københavns Boldspil-Union arbejdet med forskning indenfor medlemsudviklingen. Derudover har han været leder og arrangør af et af Danmarks største motionsløb, I Nattens Løb, der i en årrække fandt sted i Københavns centrum.

Benjamiin Laudrup

uddannelsesansvarlig & Underviser

Mere om Benjamin

Uddannelse

 • BA i Idræt og Ernæring fra Københavns Universitet
 • EHFA certificeret personlig træner
 • Idrætslærer på Paul Petersens Idrætsinstitut (2013/14)

 

Erfaring

Træning, en sun livsstil og personlig udvikling har altid været Benjamiins passion. Efter mange års erfaring som elitesportsudøver, fandt han sit rette element som personlig træner i 2012. I dag lever og ånder Benjamiin for at aktivere, optimere og ikke mindst at motivere mennesker.

Jakob Bak Pedersen

Leder af Friluftslinien & underviser

Mere om Jakob

Uddannelse

 • Folkeskolelærer fra Frederiksberg Seminarium
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut
 • Skiinstruktør trin 2 i telemark, alpin og langrend
 • Friluftsvejleder gennem Dansk Vejlederkreds med fokus på klatring og vinterfjeld

 

Erfaring

Olivia Bang Nielsen

uddannelsesansvarlig, marketingsansvarlig & Underviser

Mere om Olivia

Uddannelse

 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut (2016/17)
 • EHFA certificeret personlig træner
 • DGI svømmetræner uddannelse
 • Uddannet dansklære

Erfaring

Olivia er uddannet Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut. At undervise og videregive erfaring er hendes store passion. At få lov til at være tæt på mennekser, og følge deres udvikling bringer Olivia kæmpe glæde og energi i hverdagen. Olivia har selv svømmet 9 år og videregivet sin viden inden for svømning  i de sidste 8 år. I svømmeverden har hun haft alle aldresgrupper; lige fra babysvømning til senior svømning. Udover svømning har Olivia arbejdet rundt omkring i service branchen, hvilket også har øget hendes glæde for at møde og lære nye mennesker at kende.

Clara Evamaj Mørch

Uddannelseskoordinator & Underviser

Mere om Clara

Uddannelse

 • Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut (2016/17)

Erfaring

Clara gik på Friluftslinien i 2016/17 og var efterfølgende aspirant på Instituttet. Hun har sidenhen arbejdet som kajakguide hos Kayak Republic samt været pædagogisk- og friluftsfaglig hjælpelærer på Ry Højskole. På Paul Petersens Idrætsinstitut er Clara en del af administrationen, og er med som vejleder og underviser i fagene Trekking, Basic & Bushcraft, Vinterfjeld og Friluftskultur. 

 

Esben Seir

Underviser

Mere om Esben

Uddannelse

 • Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut
 • Elite træner, sports coach med en overbygning som mental coach
 • ATK træner
 • Personlig træner, yoga lærer og nada akupunktør

 

Erfaring

Esben er passioneret livstilsklatrer og movement rebel. Han er en af pionererne i dansk klatring og har været blandt de bedste i Danmark de sidste 25 år. Han har rejst og klatret i det meste af verden med klatring, slackline og vandring. Esben er landstræner for det danske ungdomslandshold i klatring, konsulent for Frømandskorpset og Dansk Klatreforbund. Han har undervist i klatring på Paul Petersen siden han startede. Esben var med til at starte Blocs & Walls som er et af Europas største klatrecentre og var sportsmanager / daglig leder de første 2 år. Desuden er han er en af folkene bag MOVE Copenhagen Festivalen. I 15 år drev Esben Copenhagen Jazzhouse, som var en af verdens førende jazzklubber med mere end 100 ansatte. Esben er founder og ejer af firmaet NOGRAVITY – Climbing & Movement som han startede i 2007

Lea Blom

Uddannelseskoordinator & Underviser

Mere om Lea

Uddannelse

 • Cand. scient i Humanistisk-Samfundsvidenskabelig Idrætsvidenskab fra Københavns Universitet
 • Undervisningserfaring som gymnasielærer i Idræt
 

Erfaring

Lea brænder for idræt og undervisning, og har med sin kandidat specialiseret sig i lederskab og relationskompetencer i det moderne underviserrum. Hun kombinerer en bred viden om idræt og sundhed med en frisk finger på byens puls. Hun elsker København og at bevæge sig i byen rum. Lea har spillet fodbold siden barnsben, men supplerer i dag fodbold og foreningslivet med løbeture med fuld fart på. 

Mads Holmqvist Ramsing

Underviser

Mere om Mads

Uddannelse

 

Erfaring

 

Magnus Ask Røgilds

Studiemedhjælper & Underviser

Mere om Magnus

Uddannelse

 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut (2017/18)
 • EHFA certificeret Personlig træner
 • Læser Idræt på Københavns Universitet

Erfaring

Magnus er tidligere studerende og aspirant på Instituttet. Han har spillet fodbold i 15 år og har derfor en god forståelse for boldspil generelt. De sidste mange år har Magnus fokuseret på styrketræning og senest særligt Crossfit, hvilket har givet ham en bred erfaring inden for funktionel træning, såvel som vægtløftning. 

Magnus Lund

Underviser

Mere om Magnus

Uddannelse

 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut (2017/18)
 • EREPS certificeret personlig træner
 • Basin- og Erhvervslivredder fra DSU

Erfaring

Magnus har i mange år interesseret og beskæftiget sig med træning og undervisning af bevægelse. Han er vokset op i kampsportens verden, hvor der var stor fokus på en funktionel træning og bevægelseslære.
Magnus har brugt meget tid på langdistance trail- og ekstremsterrænløb, og senere Triathlon.
Magnus har i mange år undervist i kampsport på både børne, unge, voksen, og avancerede hold, samt afholdt kurser i bevægelse og mobilitet.

på.

Martin Ploug

Underviser

Mere om Martin

Uddannelse

 • British Canoe Union (BCU) 5 Star Sea kayak / Level 4 Coach Sea, 4 Star Surf kayak
 • EPP Instruktør 4 havkajak
 • DGI Havkajakinstruktør
 • Level 2 Coach Canoe Tandem & Solo ACA – American Canoe Association

 

Erfaring

Martin har mange års erfaring med friluftsliv, bjergbestigning, turledelse og undervisning. Martin er uddannet Friluftsvejleder og han har specialiceret sig i Havkajak. Han er blandt Danmarks dygtigste og mest erfarne havkajakroere og -undervisere. Martin underviser på alle niveauer i Havkajak og har senest udannet sig til level 2 coach i kano gennem American Canoe Association. For Martin er det spændende ved kajak den store naturoplevelse, hvad enten det er på stille vand i Roskilde Fjord eller surf i store bølger ved Vestkysten. Når Martin ikke underviser i kajak arbejder han i Kajakkæden.

Mikael Brandbyge Ernsten

Uddannelseskoordinator & Underviser

Mere om Mikael

Uddannelse

 • Cand. Scient. I Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet
 • Undervisningserfaring som høkskolelærer og gymnasielærer i Idræt

 

Erfaring

Mikael har tidligere været ansat ved Idrætshøjskolen i Sønderborg, hvor han underviste i bl.a. boldspil, badminton og DGI’s Fitnessinstruktør. 

Endvidere har han arbejdet ved FGU Syd- og Vestsjælland, som gymnasielærer i Idræt på Grønland ved Campus Kujalleq samt som underviser og skoleleder på Zanzibar Højskolen. Indenfor idrættens og sportens verden har Mikael undervist U9-U15 i badminton, taget badmintondommer certifikat, dykket en masse, besteget Kilimanjaro og generelt prøvet meget forskelligt. Passionen for alle idrætsgrene og de bagvedliggende mekanismer og dynamikker har ført til et rigt og sjovt idrætsliv. Mikael er en stor fortaler for foreningslivet og mener at idrætten, i foreninger især, danner vækstbetingelser for den personlige dannelse og styrker os i alle livets parametre. Gennem sine udlandsophold har Mikael fået intresse i det kulturelle og mener også her, at idræt er en nøgle til læring og forståelse. 

Rasmus Birkkjær Bertelsen

Underviser

Mere om Rasmus

Uddannelse

 • Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut
 • PADI Course – Dykkercertifikat fra Filippinerne

 

Erfaring

Rasmus har altid interesseret sig for friluftsliv, og det har fyldt meget i hans barndom. Efter han blev uddannet fra Paul Petersens Idrætsinstitut har han arbejdet med friluftsliv i mange forskellige sammenhænge. Rasmus har arbejdet med friluftsliv i ungdomsskoler. Bl.a Rudersdal Ungdomskole hvor han undeviste i Kano, Kajak, vandring og Mountainbike. Han har været ansat som kajainstruktør hos Kayak Republic i 2 år. Rasmus har rejst i Canada, hvor han i forbindelse med sin lærer uddannelse, læste på universitetet (udenlandssemester) med speciale i Outdoor. Derudover arbejdede han med ski og foss kajak. Rasmus har rejst en del hvor friluftsliv også har fyldt en stor del. Han har rejst rundt i Sydamerika og arbejdet med kajak og trekking i junglen. I Nordafrika lavede han frivilligt arbejde og trekkede. I forbindelser med rejserne har han også udviklet en stor passion for vandsport, ski og friluftsliv generelt. Ved siden af Paul Petersen Idrætsinstitut arbejder han nu også i KSI som Friluftsvejleder. Derudover har han lavet frivilligt arbejde hos DGI i forbindelse med forskellige friluftsorganisationer hvor han også har arbejdet med meget forskelligt friluftsliv.

Sidsel Skaastrup Christiansson

Underviser

Mere om Sidsel

Uddannelse

 • Uddannet lærer fra Læreuddannelsen Zahle
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut (2019/20)
 • EHFA certificeret personlig træner

Erfaring

Sidsel er en passioneret bevæger med stor forkærlighed for løb og funktionel træning. Foruden selv at bruge sit bevægeapparat i dagligdagen på alskens måder, har Sidsel undervist børn og unge i idræt i grundskolen. 
Sidsel underviser i dag voksne i funktionel træning hos Fysio Bootcamp. Sidsels store drivkraft bag sin undervisning er at skabe et rum for læring og udvikling med øje på både krop og sind. Sidsel er dedikeret i sit møde med mennesker, og det mest meningsgivende for hende er at få lov til at undervise og se mennesker i deres udvikling. 

Signe Errboe

Underviser

Mere om Signe

Uddannelse

 • Kandidatgrad i Dans, Pædagogik og Entrepreneurship fra Den Danske Scenekunstskole
 • Danse uddannelse, Performance og Moderne dans fra Bewegungs Arts- TIP
 • Nycirkus uddannelse, Artistlinien med specialisering i partner-arobatik
 • Yoga Uddannelse fra Yoga Mudra København og Ashtanga Yoga Research Institute i Indien

Erfaring

Signe er interesseret i bevægelse, især i det skrøbelige øjeblik hvor hjernen kobler fra og kroppen tager over. I hendes danse praksis stræber hun efter improvisering gennem bevidsthed om øjeblikket: tiden, rummet og hinanden. 
I Signes Yoga praksis tager kroppen over gennem fokus på vejrtrækning og disciplineret repetition af stillinger. I hendes undervisning giver hun eleverne værktøjer til at få et glimt i dette øjeblik. 

Signe har praktiseret moderne dans og improvisation i over 15 år.

 

Simon Hemmingsen

Underviser

Mere om Simon

Uddannelse

 • Uddannet Fysioterapeut fra UCC nordsjælland (2013)

 

Erfaring

Til hverdag arbejder Simon som fysioterapeut på en privatklinik. Hans kompetence er sportsskader og generelle skader i bevægeapparatet. Simon har arbejdet med Brøndbys Ungdomselite og undervist i skadeforebyggelse på Stepz danseskole. Han har dyrket gymnastik hele mit liv og deltaget i nationale og internationale konkurrencer. Simon stoppede som aktiv elite gymnast i 2016. Han underviser konkurrencegymnastik til børn og voksne i Rødovre og Omegns Gymnastikforening og været lærer på Gunslevholm idrætsefterskole med fysioterapi og springgymnastik som hovedfag.

Simon Mundus

Underviser

Mere om Simon

Uddannelse

 • Uddannet Tømrer (2008)
 • Opstartede tømrerfirmaet Mundus  (2011)
 • Friluftsvejleder ved Paul Petersens Idrætsinstitut (2013/14)

 

Erfaring

For Simon handler friluftsliv om, at kende og bruge den natur som er omkring en til at skabe noget. På denne måde er interessen for Bushcraft kommet ind i billedet. Det har ført til utallige ture i Norge, Danmark og det sydlige Sverige hvor kanoen har være det fortrukne valg. I 2015 var Simon på en længere rejse rundt i det nordvestlige Canada samt Alaska, der bl.a. bød på kanoekspedition på Big Salmon River og Yukon River. Foruden at være ansat på Paul Petersen Idrætsinstitut har Simon arbejdet for KanoKajakcenter, Telemarkforum samt Norddisk Friluftsliv. Simon er derudover udlært i gammelt traditionsbundet tømrerfirma hvori interessen for klassisk håndværk er opstået. Her har Simon været med til at renovere flere historiske bygninger, bl.a. Marienlyst slot. Fordybelsen har resulteret i deltagelse i DM i Skills samt en medalje på svendebrevet.

Simon Udsen Grandjean

underviser

Mere om Simon

Uddannelse

 • Kandidatgrad i humanfysiologi fra Institut for Idræt ved Københavns Universitet
 • Uddannet Friluftsvejleder fra Høgskolen i Telemark
 • Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut

 

Erfaring

Simon har en bred undervisningserfaring inden for friluftsliv, idræt, fysisk træning, sundhed og livstil mm. Han har blandt andet været underviser på Gerlev Idrætshøjskole, og primært undervist i basket. Han har arbejdet som sundhedskonsulent hos Sundhedsdoktor. Været fysisk træner for modelbureauet 2PM samt været holdinstruktør i et udendørs fitnesskonceptet; Hello Fitness. Han har været klatreinstruktør hos DGI-event og arbejdet som vikar på Idrætsskolen for udviklingshæmmede. Simon har arbejdet med ledelse som teamleder hos Humanic Group. Han har arbejdet på Paul Petersens Idrætsinstitut i 7 år hvoraf de sidste 4 har været som leder af Idrætslinien. Simon har en stor palet af kompetencer som underviser til leder og praktiker til teoretiker.

Tonni Frandsen

Underviser

Mere om Tonni

Uddannelse

 • Idrætslærer fra Institut for idræt og sundhed Københavns Universitet
 • EPP4 instruktør 3 I Kano
 • EPP4 Instruktør 3 I havkajak

 

Erfaring

De sidste ni år har Tonni været Idrætslærer på Idrætsskolen for udviklingshæmmede. Han har uddannet Friluftsvejledere i 10 år på Institut for Idræt, KU. Tonni har undervist i ti år på Paul Petersens Idrætsinstitut og 16 år som højskolelærer. Han har undervist i langrend og telemarkski I 20 år. Han har en særlig viden om tilpasset idræt for marginaliserede grupper og om formidling og undervisningslære. Herudover har han en del ekspeditions erfaring: Adskillige kanoekspeditioner I NWT og Nunavut I Canada, Kajakekspeditioner I Grønland og Nord-vest passagen, Krydsning af Grønlands indlandsis. Guide erfaring. Tonni er medlem af Eventyrernes klub. Komponist og jazzmusiker. CD Fugle på træk og CD Ud i det blå. Forfatter til Kanohåndbogen. Medforfatter til “Udlængsel” og ”Magiske Grønland” Eventyrernes klub DeLéon Company.

Administration

Carl Emmanuel Larsen

Administrerende Direktør

Mere om Carl Emmanuel

Carl Emmanuel er en del af Styringsgruppen

Uddannelse

 • Adjunkt, cand. mag Historie og Idræt – Københavns Universitet, Universität Bern, Schweiz og University of Cambridge, Sydney. 
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut

 

Erfaring

Emmanuel har tidligere været ansat ved Roskilde Katedralskole, hvor han udover at være gymnasielærer i Historie og Idræt arbejdede som PR-formand for den samlede lærergruppe. Endvidere har han været ansat i Folketinget, Lærerstandens Brandforsikring, Jette Frölich Design, Københavns Universitet og i Kulturafdelingen – Den Sorte Diamant. Indenfor idrættens og sportens verden har Emmanuel, ud over at være fodboldtræner, tidligere undervist på Paul Petersens Idrætsinstitut og Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium. I Københavns Kommune har han været ansat på projektet PlusKidz, hvor han arbejdede med overvægtige børn. Han har for Københavns Boldspil-Union arbejdet med forskning indenfor medlemsudviklingen. Derudover har han været leder og arrangør af et af Danmarks største motionsløb, I Nattens Løb, der i en årrække fandt sted i Københavns centrum.

Jakob Bak Pedersen

Leder af Friluftslinien

Mere om Jakob

Jakob er en del af Styringsgruppen

Uddannelse

 • Folkeskolelærer fra Frederiksberg Seminarium
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut
 • Skiinstruktør trin 2 i telemark, alpin og langrend
 • Friluftsvejleder gennem Dansk Vejlederkreds med fokus på klatring og vinterfjeld

 

Erfaring

Benjamiin Laudrup

uddannelsesansvarlig

Mere om Benjamin

Benjamiin er en del af Styringsgruppen

Uddannelse

 • BA i Idræt og Ernæring fra Københavns Universitet
 • EHFA certificeret personlig træner
 • Idrætslærer på Paul Petersens Idrætsinstitut (2013/14)

 

Erfaring

Træning, en sun livsstil og personlig udvikling har altid været Benjamiins passion. Efter mange års erfaring som elitesportsudøver, fandt han sit rette element som personlig træner i 2012. I dag lever og ånder Benjamiin for at aktivere, optimere og ikke mindst at motivere mennesker.

Clara Evamaj Mørch

Uddannelseskoordinator

Mere om Clara

Clara er en del af Styringsgruppen

Uddannelse

 • Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut (2016/17)

Erfaring

Clara gik på Friluftslinien i 2016/17 og var efterfølgende aspirant på Instituttet. Hun har sidenhen arbejdet som kajakguide hos Kayak Republic samt været pædagogisk- og friluftsfaglig hjælpelærer på Ry Højskole. På Paul Petersens Idrætsinstitut er Clara en del af administrationen, og er med som vejleder og underviser i fagene Trekking, Basic & Bushcraft, Vinterfjeld og Friluftskultur. 

 

Lea Blom

Uddannelseskoordinator

Mere om Lea

Lea er en del af Styringsgruppen

Uddannelse

 • Cand. scient i Humanistisk-Samfundsvidenskabelig Idrætsvidenskab fra Københavns Universitet
 • Undervisningserfaring som gymnasielærer i Idræt
 

Erfaring

Lea brænder for idræt og undervisning, og har med sin kandidat specialiseret sig i lederskab og relationskompetencer i det moderne underviserrum. Hun kombinerer en bred viden om idræt og sundhed med en frisk finger på byens puls. Hun elsker København og at bevæge sig i byen rum. Lea har spillet fodbold siden barnsben, men supplerer i dag fodbold og foreningslivet med løbeture med fuld fart på. 

Olivia Bang Nielsen

Uddannelsesansvarlig & marketingsansvarlig

Mere om Olivia

Olivia er en del af Styringsgruppen

Uddannelse

 • Idrætslærer på Petersens Idrætsinstitut (2016/17)
 • EHFA certificeret personlig træner
 • DGI svømmetræner uddannelse
 • Uddannet dansklærer

Erfaring

Olivia er uddannet Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut. At undervise og videregive erfaring er hendes store passion. At få lov til at være tæt på mennekser, og følge deres udvikling bringer Olivia kæmpe glæde og energi i hverdagen. Olivia har selv svømmet 9 år og videregivet sin viden inden for svømning  i de sidste 8 år. I svømmeverden har hun haft alle aldresgrupper; lige fra babysvømning til senior svømning. Udover svømning har Olivia arbejdet rundt omkring i service branchen, hvilket også har øget hendes glæde for at møde og lære nye mennesker at kende.

Emilie Skovgaard Olsen

studieMedhjælper

Mere om Emilie

Uddannelse

 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut (2018/19)
 • EHFA certificeret Personlig træner
 • Studerer fysioterapi på Københavns Professionshøjskole

Erfaring

Emilie er uddannet Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut og efterfølgende været aspirant, og er nu ved at uddanne sig til fysioterapeut.

Hun har dyrket rytmegymnastik hele sit liv og har undervist i det siden hun var 12 år. 

Glæde, smil og nærvær er hvad der ligger i ordet “bevægelse” for Emilie – det giver hende motivation til at lære fra sig af de ting hun er god til. 

Emilie er glad for arbejdet med mennesker, hvilket tager afsæt i hendes erfaring med undervisning i gymnastikken, og 3 måneder som frivillig i Sydafrika, hvor det at gøre en forskel i andres liv var en væsentlig del af hendes hverdag.

Jacob Severin Larsen

studieMedhjælper

Magnus Ask Røgilds

Studiemedhjælper

Mere om Magnus

Uddannelse

 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut (2017/18)
 • EHFA certificeret Personlig træner
 • Læser Idræt på Københavns Universitet

Erfaring

Magnus er tidligere studerende og aspirant på Instituttet. Han har spillet fodbold i 15 år og har derfor en god forståelse for boldspil generelt. De sidste mange år har Magnus fokuseret på styrketræning og senest særligt crossfit, hvilket har givet ham en bred erfaring inden for funktionel træning, såvel som vægtløftning. 

Advisory board

Carl Emmanuel Larsen

Administrerende Direktør

Mere om Carl Emmanuel

Uddannelse

 • Adjunkt, cand. mag Historie og Idræt – Københavns Universitet, Universität Bern, Schweiz og University of Cambridge, Sydney. 
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut

 

Erfaring

Emmanuel har tidligere været ansat ved Roskilde Katedralskole, hvor han udover at være gymnasielærer i Historie og Idræt arbejdede som PR-formand for den samlede lærergruppe. Endvidere har han været ansat i Folketinget, Lærerstandens Brandforsikring, Jette Frölich Design, Københavns Universitet og i Kulturafdelingen – Den Sorte Diamant. Indenfor idrættens og sportens verden har Emmanuel, ud over at være fodboldtræner, tidligere undervist på Paul Petersens Idrætsinstitut og Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium. I Københavns Kommune har han været ansat på projektet PlusKidz, hvor han arbejdede med overvægtige børn. Han har for Københavns Boldspil-Union arbejdet med forskning indenfor medlemsudviklingen. Derudover har han været leder og arrangør af et af Danmarks største motionsløb, I Nattens Løb, der i en årrække fandt sted i Københavns centrum.

Allan Kragh Thaysen

Medlem af advisory board

Mere om Allan

Erfaring

Allan har siden 2018 været ansat som Direktør for Koncernøkonomi i Tryg Forsikring og var frem til da Økonomidirektør i Gjensidige Forsikring, hvor han blev ansat i 2005. Allan har gennem årene haft en række ledende positioner og bestyrelsesposter i den finansielle sektor i Norden og i de baltiske lande. Han har tidligere været ansat i Deloitte, er uddannet cand. merc. aud. og HD(R) fra CBS og han modtog i 2011 anerkendelse som udvalgt i Berlingske Business Talent 100.

Kenneth Wexiø

Medlem af advisory board

Mere om Kenneth

Uddannelse

 • Uddannet kok fra Copenhagen Chef School

 

Erfaring

Kenneth har 20 års erfaring inden for restaurationsbranchen, herunder 8 års erfaring med EM og WM for kokke (Bocuse Dór).
 Han har været ansat hos Evasolo A/S i 8 år med hovedansvar for gourmetakademiet. 
I dag er Kenneth ansat hos Københavns Madhus, hvor han arbejder med omlægning til økologi inden for sociale institutioner.

Malene Meincke

Ledelseskonsulent

Mere om Malene

Uddannelse

 • Cand. Mag, Lektor i Dansk og Idræt
 • ICF certificeret coach og mentorcoach.

 

Erfaring

14 års erfaring som gymnasielærer ved henholdsvis Roskilde Katedralskole, Frederiksborg Gymnasium og Frederiksberg Gymnasium. Malene driver en selvstændig virksomhed med speciale i kommunikation, coaching og læring. Hun har træner og instruktørerfaring i fodbold og beachvolley og har tidligere været mental coach for beachvolleylandsholdet. Malene er medstifter af Copenhagen Beachvolley og initiativtager til Københavns første indendørs beachvolleyarena, og så har hun været bestyrelsesmedlem i Dansk Volleyballforbund.

Olivia Stokholm

Medlem af advisory board

Mere om Olivia

Erfaring

Valdemar Kludt

Medlem af advisory board

Mere om Valdemar

Erfaring

Valdemar Kludt var i 1998 med til at stifte Choker, Danmarks største skateboardkæde. Efter 8 år i henholdsvis Aalborg, Kolding og Blokhus valgte Valdemar at sælge sin andel i firmaet og rejse til Australien og New Zealand. Efter hjemkomst arbejdede Valdemar 4 år som selvstændig inden for tøj og event – branchen inden han i 2010 blev en del af det kreative fælleskab Le Fix, der i dag tæller et verdensomspændende tøjmærke, 2 butikker og et galleri i København.

Eksterne konsulenter

Lisbeth Nygård

Supervision

Mere om Lisbeth

 

Erfaring

Lisbeth er tidligere leder af Paul Petersens Idrætsinstitut. Nu hjælper hun de ansatte ved supervision flere gange årligt. 

Christoffer Buusmann

IT ansvarlig & underviser

Mere om Christoffer

Uddannelse

 • Kommerciel Helikopterpilot ATPL(H)
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut (2006/07)

 

Erfaring

Christoffer har trænet Capoeira i 13 år og er gradueret grønt bælte fra Capoeiraskolen Senzala ved ‘Mestre Steen’. Han har stor erfaring med at undervise gennem Capoeira og har således stået for workshops og undervisning på folkeskoler, efterskoler, højskoler, gymnasier og universiteter. I øjeblikket flyver han for Bristow Helicopters Ltd. i Aberdeen, Scotland hvor han flyver passagerer fra lufthavnen ud til boreplatforme. Christoffer er gæsteunderviser i Rytmisk Bevægelse og Dans og så indebærer hans rolle på Paul Petersens Idrætsinstitut også, at hjemmesiden fungerer, alle IT løsninger kører og at PP KBH er synlig på Facebook.