Paul Petersens Idrætsinstitut

Vores medarbejdere

Undervisere

Carl Emmanuel Larsen

Administrerende Direktør & underviser

Mere om Carl Emmanuel

Carl Emmanuel er en del af Ledelsesgruppen og Styringsgruppen

Uddannelse

 • Adjunkt, cand. mag Historie og Idræt – Københavns Universitet, Universität Bern, Schweiz og University of Cambridge, Sydney. 
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut

 

Erfaring

Emmanuel har tidligere været ansat ved Roskilde Katedralskole, hvor han udover at være gymnasielærer i Historie og Idræt arbejdede som PR-formand for den samlede lærergruppe. Endvidere har han været ansat i Folketinget, Lærerstandens Brandforsikring, Jette Frölich Design, Københavns Universitet og i Kulturafdelingen – Den Sorte Diamant. Indenfor idrættens og sportens verden har Emmanuel, ud over at være fodboldtræner, tidligere undervist på Paul Petersens Idrætsinstitut og Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium. I Københavns Kommune har han været ansat på projektet PlusKidz, hvor han arbejdede med overvægtige børn. Han har for Københavns Boldspil-Union arbejdet med forskning indenfor medlemsudviklingen. Derudover har han været leder og arrangør af et af Danmarks største motionsløb, I Nattens Løb, der i en årrække fandt sted i Københavns centrum.

Jakob Bak Pedersen

Leder af Friluftslinien & underviser

Mere om Jakob

Jakob er en del af Ledelsesgruppen

Uddannelse

 • Folkeskolelærer fra Frederiksberg Seminarium
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut
 • Skiinstruktør trin 2 i telemark, alpin og langrend
 • Friluftsvejleder gennem Dansk Vejlederkreds med fokus på klatring og vinterfjeld

 

Erfaring

Louis Emil Clausen

Uddannelsesleder & underviser

Mere om Louis

Louis er en del af Ledelsesgruppen og Styringsgruppen

Uddannelse

 • Adjunkt, Cand. scient. i idræt og psykologi fra Københavns Universitet
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut
 • Har studeret på Gerlev Idrætshøjskole

 

Erfaring

Louis har pædagogikum som idræts- og psykologilærer fra Frederiksberg Gymnasium og Voksen Uddannelses Centrene i Hvidovre og på Amager. Tidligere har Louis været ansat ved Ergoterapeutskolen Metropol, Viafit, Peder Lykke Daghøjskole og Lyngby Ungdomsskole som henholdsvis underviser, personlig træner og coach, fitnesstræner og sportsunderviser. Louis har endvidere været medudvikler af og underviser på DGI’s legeinstruktøruddannelse.

Sander Hartmand

Leder af Idrætslinien & Underviser

Mere om Sander

Sander er en del af Ledelsesgruppen og Styringsgruppen

Uddannelse

 • Cand. scient i Humanfysiologi fra Københavns Universitet

 

Erfaring

Sander har gennem de sidste mange år beskæftiget sig med parkour. Han er selv dedikeret til sin træning og bruger mange timer om ugen på at udvikle sine egenfærdigheder samt hans evner som underviser. Sander arbejder freelance for firmaet Street Movement som både parkourinstruktør og kontoransat. Herudover har han arbejdet sammen med Ungdomsbyen i Rødovre som kursusansvarlig for deres kursus ‘Streetwise’, Er tilknyttet Streetmekka som parkourinstruktør, og vikariere til tider på Gerlev idrætshøjskole på deres parkour-linje. I sommeren 2013 tilbragte han 2 måneder som parkourunderviser i Boston for Parkour Generations America

Simon Udsen Grandjean

Leder af Idrætslinien & underviser

Mere om Simon

Simon er en del af Ledelsesgruppen og Styringsgruppen

Uddannelse

 • Kandidatgrad i humanfysiologi fra Institut for Idræt ved Københavns Universitet
 • Uddannet friluftsvejleder fra Høgskolen i Telemark
 • Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut

 

Erfaring

Simon har en bred undervisningserfaring inden for friluftsliv, idræt, fysisk træning, sundhed og livstil mm. Han har blandt andet været underviser på Gerlev Idrætshøjskole, og primært undervist i basket. Han har arbejdet som sundhedskonsulent hos Sundhedsdoktor. Være fysisk træner for modelbureauet 2PM samt været holdinstruktør i et udendørs fitnesskonceptet; Hello Fitness. Han har været klatreinstruktør hos DGI-event og arbejdet som vikar på Idrætsskolen for udviklingshæmmede. Simon har arbejdet med ledelse som teamleder hos Humanic Group. Han har arbejdet på Paul Petersens Idrætsinstitut i 7 år hvoraf de sidste 4 har været som leder af idrætslinjen. Simon har en stor palet af kompetencer som underviser til leder og praktiker til teoretiker.

Thit Isabel Larsen

Administrativ leder & Underviser

Mere om Thit

Thit er en del af Ledelsesgruppen og Styringsgruppen

Uddannelse

 • Uddannet butikschef fra H&M
 • Kurser i: Præsentationsteknik, Love & Paragraffer, Leadership, InDesign
 • Idrætslærer på Paul Petersens Idrætsinstitut (2015/16)
 • Uddannet Personlig Træner (EHFA)
 • Certificeret Yoga Underviser ved Hot Yoga Cph (200 timers certifikation)

 

Erfaring

Thit sidder primært på kontoret til daglig, hvor hun har det store overblik over de administrative opgaver, kommende og nuværende studerende. Hun har 10 års erfaring inden for ledelse, administration og personalehåndtering grundet sit tidligere job som butikschef. Thit er derudover også uddannet personlig træner og yoga underviser. Hun har tidligere arbejdet både i FitnessDK og CrossfitCph som instruktør i crossfit og mobility. Ved siden af jobbet på Paul Petersen er hun yogainstruktør i Power Yoga Cph, hvor hun underviser i Vinyasa og Yin. Thit har ikke kun en stor passion indenfor undervisning, træning og bevægelse, men også inden for videoredigering, film og fotografi. Du kan derfor møde hende rundt omkring til forskellig fag, hvor hun filmer dagligdagen på Instituttet.

Benjamiin Laudrup

Underviser

Mere om Benjamin

Uddannelse

 • BA i Idræt og Ernæring fra Københavns Universitet
 • EHFA certificeret personlig træner
 • Idrætslærer på Paul Petersens Idrætsinstitut (2013/14)

 

Erfaring

Træning, en sun livsstil og personlig udvikling har altid været Benjamins passion. Efter mange års erfaring som elitesportsudøver, fandt han sit rette element som personlig træner i 2012. I dag lever og ånder Benjamin for at aktivere, optimere og ikke mindst motivere mennesker.

Uddannelse

 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut (2013/14)
 • BA i Idræt og Ernæring fra Københavns Universitet
 • EHFA certificeret Personlig træner

Erfaring

Træning, en sund livsstil og personlig udvikling har altid været Benjamins passion. Efter mange års erfaring som elitesportsudøver fandt han sit rette element som personlig træner i 2012. Idag lever og ånder han for at aktivere, optimere og ikke mindst motivere mennesker, hvad enten det er trænings- eller livsstilsrelateret. 

Birgitte Riddersholm

Pr & eventansvarlig & Underviser

Mere om Birgitte

Birgitte er en del af Ledelsesgruppen

Uddannelse

 • Idrætslærer på Paul Petersens Idrætsinstitut (2007) 
 • Bachelor i Sport- & Eventmanagement fra SDU (2012) 
 • Fitness instruktør og Personlig træner, EREPS (2015) 
 • Master i Change Management fra SDU (2017)

 

Erfaring

Birgittes erfaring er primært inden for projektstyring af diverse events og sportsarrangementer i Danmark og Norden. I dag arbejder hun som projektleder i et internationalt mediebureau. Birgitte har også været selvstændig personlig træner siden 2015, og har både haft hold og en-til-en klienter i DGI-byen samt ude i den friske natur. Som en bonus information har Birgitte 2. dan i Taekwondo – så pas på!

Christoffer Buusmann

IT ansvarlig & underviser

Mere om Christoffer

Uddannelse

 • Kommerciel Helikopterpilot ATPL(H)
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut (2006/07)

 

Erfaring

Christoffer har trænet Capoeira i 13 år og er gradueret grønt bælte fra Capoeiraskolen Senzala ved ‘Mestre Steen’. Han har stor erfaring med at undervise gennem Capoeira og har således stået for workshops og undervisning på folkeskoler, efterskoler, højskoler, gymnasier og universiteter. I øjeblikket flyver han for Bristow Helicopters Ltd. i Aberdeen, Scotland hvor han flyver passagerer fra lufthavnen ud til boreplatforme. Christoffer er gæsteunderviser i Rytmisk Bevægelse og Dans og så indebærer hans rolle på Paul Petersens Idrætsinstitut også, at hjemmesiden fungerer, alle IT løsninger kører og at PP KBH er synlig på Facebook.

Clara Mørch

Studiemedhjælper & Underviser

Mere om Clara

Uddannelse

 • Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut (2016/17)

Erfaring

Clara gik på Friluftslinien i 2016/17 og var efterfølgende aspirant på Instituttet. Hun har sidenhen arbejdet som kajakguide hos Kayak Republic samt været pædagoisk- og friluftsfaglig hjælpelærer på Ry Højskole. Her underviste hun blandt meget andet i klatring, kajak og basisfriluftsliv, og er fortsat tilknyttet som timeansat på højskolens friluftsrejser. På Paul Petersens Idrætsinstitut hjælper Clara med friluftsfaglige administrative opgaver og er med som vejleder og underviser på kajakforløbet. Clara er specielt glad for lejrliv, ski, akroyoga, bouldering og landevejscykling og padler Kano i Radiobugtens Kano- og Kajakklub. Til sommer skal hun læse Natur- og kulturformidling på Skovskolen.

 

Esben Seir

Underviser

Mere om Esben

Uddannelse

 • Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut
 • Elite træner, sports coach med en overbygning som mental coach
 • ATK træner
 • Personlig træner, yoga lærer og nada akupunktør

 

Erfaring

Esben er passioneret livstilsklatrer og movement rebel. Han er en af pionerene i dansk klatring og har været blandt de bedste i Danmark de sidste 25 år. Han har rejst og klatret i det meste af verden med klatring, slackline og vandring. Esben er landstræner for det danske ungdomslandshold i klatring, konsulent for Frømandskorpset og Dansk Klatreforbund. Han har undervist i klatring på PP siden dag 1. Esben var med til at starte Blocs & Walls som er et af Europas største klatrecentre og var sportsmanager / daglig leder de første 2 år. Desuden er han er en af folkene bag MOVE Copenhagen Festivalen. I 15 år drev Esben Copenhagen Jazzhouse, som var en af verdens førende jazzklubber med mere end 100 ansatte. Esben er founder og ejer af firmaet NOGRAVITY – Climbing & Movement som han startede i 2007

Heiko Matæus Damsbo

Underviser

Mere om Heiko

Uddannelse

 • Akupunktør og tui-na masssør ved Nordic Center of Chinese Medicine
 • Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut
 • IPP Instruktør 2 havkajak
 • IPP Instruktør 2 kano
 • Wildernes First Responder

 

Erfaring

Heiko har I en årrække arbejdet med akupunktur og tui-na massage på egen og andres klinikker, blandt andet med fokus på skader i bevægeapparatet. Desuden er Heiko uddannet Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut og har efterfølgende arbejdet som kajakinstruktør på Kayak Republic i København. Ud over undervisningen på Paul Petersens Idrætsinstitut har Heiko en solid undervisingserfaring via sit arbejde på en friskole i Vanløse, hvor han primært arbejder med selvindsigt, selvforståelse og udvikling af sociale kompetencer og robusthed hos alle skolens studerende. Sideløbende har Heiko arbejdet med austere medicine gennem NOLS Wildernes First Responderkurser.

Kasper Madsen

Underviser

Mere om Kasper

Uddannelse

 • Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut (2013/14)
 • DGI MTB-instruktør PMBI 2 i MTB
 • Niveau 2 telemark ved Den Norske Skiskole
 • Tømreruddannet, HHX

 

Erfaring

Kasper arbejder for MTB tours i Hareskoven med bl.a. guidede ture, undervisning, afholdelse af arrangementer og alm. drift. Han underviser ved siden af i MTB for DGI og har en fortid i forsvaret og som tømrer.

Mads Holmqvist Ramsing

Underviser

Mere om Mads

Uddannelse

 • BSc i Geografi og Geoinformatik fra Københavns Universitet
 • Idrætsstuderende på Københavns Universitet

 

Erfaring

Mads er vandentusiast og siden han var lille, har havet været et omdrejningspunkt for leg og læring. Han har især erfaring inden for boardsport og har med surf og windsurf, rejst i det meste af verden for at finde bølger. I undervisningen deler Mads sin stoke og sin begejstring for de oplevelser, bevægelse i naturen giver. Når der ikke er bølger, underviser Mads i slackline, mountainbike og snorkling. Udover at studere arbejder han som naturvejleder på Møns Klint og som projektkoordinator og underviser på Move Copenhagen.

Martin Ploug

Underviser

Mere om Martin

Uddannelse

 • British Canoe Union (BCU) 5 Star Sea kayak / Level 4 Coach Sea, 4 Star Surf kayak
 • EPP Instruktør 4 havkajak
 • DGI Havkajakinstruktør
 • Level 2 Coach Canoe Tandem & Solo ACA – American Canoe Association

 

Erfaring

Martin har mange års erfaring med friluftsliv, bjergbestigning, turledelse og undervisning. Martin er uddannet friluftsvejleder og han har specialiceret sig i havkajak. Han er blandt Danmarks dygtigste og mest erfarne havkajakroere og -undervisere. Martin underviser på alle niveauer i havkajak og har senest udannet sig til level 2 coach i kano gennem American Canoe Association. For Martin er det spændende ved kajak den store naturoplevelse, hvad enten det er på stille vand i Roskilde Fjord eller surf i store bølger ved Vestkysten. Når Martin ikke underviser i kajak arbejder han i Kajakkæden.

Olivia Bang Nielsen

PR & administrationsmedarbejder & underviser

Mere om Olivia

Olivia er en del af Ledelsesgruppen

Uddannelse

 • Idrætslærer fra Petersens Idrætsinstitut (2016/17)
 • EHFA certificeret personlig træner
 • DGI svømmetræner uddannelse
 • Uddannet dansklærer

Erfaring

Olivia er uddannet Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut. At undervise og videregive erfaring er hendes store passion. At få lov til at være tæt på mennekser, og følge deres udvikling bringer Olivia kæmpe glæde og energi i hverdagen. Olivia har selv svømmet 9 år og videregivet sin viden inden for svømning  i de sidste 8 år. I svømmeverdens har hun haft alle aldresgrupper; lige fra babysvømning til senior svømning. Udover svømning har Olivia arbejdet rundt omkring i service branchen, hvilket også har øget hendes glæde for at møde og lære nye mennesker at kende.

Rasmus Birkkjær Bertelsen

Underviser

Mere om Rasmus

Uddannelse

 • Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut
 • PADI Course – Dykkercertifikat fra Filippinerne

 

Erfaring

Rasmus har altid interesseret sig for friluftsliv, og det har fyldt meget i hans barndom. Efter han blev uddannet fra Paul Petersens Idrætsinstitut har han arbejdet med friluftsliv i mange forskellige sammenhænge. Rasmus har arbejdet med friluftsliv i ungdomsskoler. Bl.a Rudersdal Ungdomskole hvor han undeviste i kano, kajak, vandring og mountainbike. Han har været ansat som kajainstruktør hos Kayak Republic i 2 år. Rasmus har rejst i Canada, hvor han i forbindelse med sin lærer uddannelse, læste på universitetet (udenlandssemester) med speciale i outdoor. Derudover arbejdede han med ski og foss kajak. Rasmus har rejst en del hvor friluftsliv også har fyldt en stor del. Han har rejst rundt i Sydamerika og arbejdet med kajak og trekking i junglen. I Nordafrika lavede han frivilligt arbejde og trekkede. I forbindelser med rejserne har han også udviklet en stor passion for vandsport, ski og friluftsliv generelt. Ved siden af Paul Petersen Idrætsinstitut arbejder han nu også i KSI som friluftsvejleder. Derudover har han lavet frivilligt arbejde hos DGI i forbindelse med forskellige friluftsorganisationer hvor han også har arbejdet med meget forskelligt friluftsliv.

Rasmus C. Dylov

Underviser

Mere om Rasmus

Uddannelse

 • Cand.soc i geografi fra RUC
 • Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut

 

Erfaring

Rasmus er ansat som naturvejleder og projektkoordinator i Red Barnet. Her arbejder han med svært stillede børn og familier, samt styrker de frivilliges indsats med familierne. Rasmus har været tilknyttet Paul Petersens Idrætsinstitut som underviser siden 2010. Her har han fungeret som vejleder på diverse vandre-, kano- og kajakture, derudover har han oprettet faget naturlære, som er det centrale i hans arbejde for PP.

Simon Hemmingsen

Underviser

Mere om Simon

Uddannelse

 • Uddannet Fysioterapeut fra UCC nordsjælland (2013)

 

Erfaring

Til hverdag arbejder jeg som fysioterapeut på en privatklinik. Min kompetence er sports skader og generalle skader i bevægeapparatet. Jeg har arbejdet med Brøndbys ungdoms elite og undervist i skade forebyggelse på Stepz danseskole. Jeg har dyrket gymnastik hele mit liv og deltaget i nationale og internationale konkurrencer. Jeg stoppede som aktiv elite gymnast i 2016. Jeg underviser konkurrencegymnastik til børn og voksne i Rødovre og Omegns Gymnastikforening og været lærer på Gunslevholm idræts efterskole med fysioterapi og springgymnastik som hovedfag

Simon Mundus

Underviser

Mere om Simon

Uddannelse

 • Uddannet Tømrer (2008)
 • Opstartede tømrerfirmaet Mundus  (2011)
 • Friluftsvejleder ved Paul Petersens Idrætsinstitut (2013/14)

 

Erfaring

For Simon handler friluftsliv om, at kende og bruge den natur som er omkring en til at skabe noget, derved er interessen for Bushcraft kommet ind i billedet. Det har ført til utallige ture i Norge, Danmark og det sydlige Sverige hvor kanoen har være det fortrukne valg. I 2015 var Simon på en længere rejse rundt i det nordvestlige Canada samt Alaska, der bl.a. bød på kanoekspedition på Big Salmon River og Yukon River. Foruden at være ansat på Paul Petersen Idrætsinstitut har Simon arbejdet for KanoKajakcenter, Telemarkforum samt Norddisk Friluftsliv. Simon er derudover udlært i gammelt traditionsbundet tømrerfirma hvori interessen for klassisk håndværk er opstået, her har Simon været med til at renovere flere historiske bygninger, bl.a. Marienlyst slot. Fordybelsen har resulteret i deltagelse i DM i Skills samt en medalje på svendebrevet.

Tanja Bruun Nielsen

Økonomiansvarlig & uddannelseskoordinator & underviser

Mere om Tanja

Tanja er en del af Ledelsesgruppen

Uddannelse

 • BA i Ernæring & Sundhed fra Metropol 

Erfaring

Tanja er tidligere praktikant på Instituttet, og har i den forbindelse været med til at udvikle faget ”Ernæring og Sundhed”, der vil blive en del af uddannelsen på Idrætslinien i den nærmeste fremtid. Tanja har en stor rejselyst og interesse for kultur, og har senest været i Zambia for at lave frivilligt arbejde for organisationen Eventure, som driver børnehaven Eventurecare og skolen Northern Star Academy. I forhold til idræt, så har Tanja i mange år spillet fodbold, og har blandt andet gået på KIES (Københavns idrætsefterskole), som førte til en udvikling der fik hende op i 1. division. Hun har sidenhen lagt fodbolden på hylden, og bruger i dag sin tid på boksning, hvor hun har en enkelt kamp på cv’et.

Tonni Frandsen

Underviser

Mere om Tonni

Uddannelse

 • Idrætslærer fra Institut for idræt og sundhed Københavns Universitet
 • EPP4 instruktør 3 I Kano
 • EPP4 Instruktør 3 I havkajak

 

Erfaring

De sidste ni år har Tonni været Idrætslærer på Idrætsskolen for udviklingshæmmede. Han har uddannet Friluftsvejledere i 10 år på Institut for Idræt, KU. Tonni har undervist i ti år på Paul Petersens Idrætsinstitut og 16 år som højskolelærer. Han har undervist i langrend og telemarkski I 20 år. Han har en særlig viden om tilpasset idræt for marginaliserede grupper og om formidling og undervisningslære. Herudover har han en del ekspeditions erfaring: Adskillige kanoekspeditioner I NWT og Nunavut I Canada, Kajakekspeditioner I Grønland og Nord-vest passagen, Krydsning af Grønlands indlandsis. Guide erfaring. Tonni er medlem af Eventyrernes klub. Komponist og jazzmusiker. CD Fugle på træk og CD Ud i det blå. Forfatter til Kanohåndbogen. Medforfatter til “Udlængsel” og ”Magiske Grønland” Eventyrernes klub.DeLéonCompany

Magnus Ask Røgilds

Studiemedhjælper & Underviser

Mere om Magnus

Uddannelse

 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut (2017/18)
 • EHFA certificeret Personlig træner
 • Læser Idræt på Københavns Universitet

Erfaring

Magnus er tidligere studerende og aspirant på Instituttet. Han har spillet fodbold i 15 år og har derfor en god forståelse for boldspil generelt. De sidste mange år har Magnus fokuseret på styrketræning og senest særligt crossfit, hvilket har givet ham en bred erfaring inden for funktionel træning, såvel som vægtløftning. 

Administration

Carl Emmanuel Larsen

Administrerende Direktør & underviser

Mere om Carl Emmanuel

Carl Emmanuel er en del af Ledelsesgruppen og Styringsgruppen

Uddannelse

 • Adjunkt, cand. mag Historie og Idræt – Københavns Universitet, Universität Bern, Schweiz og University of Cambridge, Sydney. 
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut

 

Erfaring

Emmanuel har tidligere været ansat ved Roskilde Katedralskole, hvor han udover at være gymnasielærer i Historie og Idræt arbejdede som PR-formand for den samlede lærergruppe. Endvidere har han været ansat i Folketinget, Lærerstandens Brandforsikring, Jette Frölich Design, Københavns Universitet og i Kulturafdelingen – Den Sorte Diamant. Indenfor idrættens og sportens verden har Emmanuel, ud over at være fodboldtræner, tidligere undervist på Paul Petersens Idrætsinstitut og Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium. I Københavns Kommune har han været ansat på projektet PlusKidz, hvor han arbejdede med overvægtige børn. Han har for Københavns Boldspil-Union arbejdet med forskning indenfor medlemsudviklingen. Derudover har han været leder og arrangør af et af Danmarks største motionsløb, I Nattens Løb, der i en årrække fandt sted i Københavns centrum.

Thit Isabel Larsen

Administrativ leder & underviser

Mere om Thit

Thit er en del af Ledelsesgruppen og Styringsgruppen

Uddannelse

 • Uddannet butikschef fra H&M
 • Kurser i: Præsentationsteknik, Love & Paragraffer, Leadership, InDesign
 • Idrætslærer på Paul Petersens Idrætsinstitut
 • Uddannet Personlig Træner (EHFA)
 • Certificeret Yoga Underviser ved Hot Yoga Cph (200 timers certifikation)

 

Erfaring

Thit sidder primært på kontoret til daglig, hvor hun har det store overblik over de administrative opgaver. Hun har 10 års erfaring inden for ledelse, administration og personalehåndtering grundet sit tidligere job som butikschef. Thit er derudover også uddannet personlig træner og yoga underviser. Hun har tidligere arbejdet både i FitnessDK og CrossfitCopenhagen som instruktør i crossfit og mobility. Ved siden af jobbet på Paul Petersen er hun yogainstruktør i Hot Yoga Cph, hvor hun underviser i Vinyasa, Yin og Hatha yoga. Thit har ikke kun en stor passion indenfor undervisning, træning og bevægelse, men også inden for videoredigering og fotografi. Hun har derfor blandt mange andre opgaver på kontoret, også ansvaret for Instituttets Facebook og Instagram profil.

 

Birgitte Riddersholm

Pr & eventansvarlig

Mere om Birgitte

Birgitte er en del af Ledelsesgruppen

Uddannelse

 • Idrætslærer på Paul Petersens Idrætsinstitut (2007) 
 • Bachelor i Sport- & Eventmanagement fra SDU (2012) 
 • Fitness instruktør og Personlig træner, EREPS (2015) 
 • Master i Change Management fra SDU (2017)

 

Erfaring

Birgittes erfaring er primært inden for projektstyring af diverse events og sportsarrangementer i Danmark og Norden. I dag arbejder hun som projektleder i et internationalt mediebureau. Birgitte har også været selvstændig personlig træner siden 2015, og har både haft hold og en-til-en klienter i DGI-byen samt ude i den friske natur. Som en bonus information har Birgitte 2. dan i Taekwondo – så pas på!

Christoffer Buusmann

IT ansvarlig

Mere om Christoffer

Uddannelse

 • Kommerciel Helikopterpilot ATPL(H)
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut

 

Erfaring

Christoffer har trænet Capoeira i 13 år og er gradueret grønt bælte fra Capoeiraskolen Senzala ved ‘Mestre Steen’. Han har stor erfaring med at undervise gennem Capoeira og har således stået for workshops og undervisning på folkeskoler, efterskoler, højskoler, gymnasier og universiteter. I øjeblikket flyver han for Bristow Helicopters Ltd. i Aberdeen, Scotland hvor han flyver passagerer fra lufthavnen ud til boreplatforme. Christoffer er gæsteunderviser i Rytmisk Bevægelse og Dans og så indebærer hans rolle på Paul Petersens Idrætsinstitut også, at hjemmesiden fungerer, alle IT løsninger kører og at PP KBH er synlig på Facebook.

Olivia Bang Nielsen

PR & administrationsmedarbejder

Mere om Olivia

Olivia er en del af Ledelsesgruppen

Uddannelse

 • Idrætslærer på Petersens Idrætsinstitut (2016/17)
 • EHFA certificeret personlig træner
 • DGI svømmetræner uddannelse
 • Uddannet dansklærer

Erfaring

Olivia er uddannet Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut. At undervise og videregive erfaring er hendes store passion. At få lov til at være tæt på mennekser, og følge deres udvikling bringer Olivia kæmpe glæde og energi i hverdagen. Olivia har selv svømmet 9 år og videregivet sin viden inden for svømning  i de sidste 8 år. I svømmeverdens har hun haft alle aldresgrupper; lige fra babysvømning til senior svømning. Udover svømning har Olivia arbejdet rundt omkring i service branchen, hvilket også har øget hendes glæde for at møde og lære nye mennesker at kende.

Tanja Bruun Nielsen

Økonomiansvarlig & uddannelseskoordinator

Mere om Tanja

Tanja er en del af Ledelsesgruppen

Uddannelse

 • BA i Ernæring & Sundhed fra Metropol 

Erfaring

Tanja er tidligere praktikant på Instituttet, og har i den forbindelse været med til at udvikle faget ”Ernæring og Sundhed”, der vil blive en del af uddannelsen på Idrætslinien i den nærmeste fremtid. Tanja har en stor rejselyst og interesse for kultur, og har senest været i Zambia for at lave frivilligt arbejde for organisationen Eventure, som driver børnehaven Eventurecare og skolen Northern Star Academy. I forhold til idræt, så har Tanja i mange år spillet fodbold, og har blandt andet gået på KIES (Københavns idrætsefterskole), som førte til en udvikling der fik hende op i 1. division. Hun har sidenhen lagt fodbolden på hylden, og bruger i dag sin tid på boksning, hvor hun har en enkelt kamp på cv’et.

Clara Mørch

Studiemedhjælper

Mere om Clara

Uddannelse

 • Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut (2016/17)

Erfaring

Clara gik på Friluftslinien i 2016/17 og var efterfølgende aspirant på Instituttet. Hun har sidenhen arbejdet som kajakguide hos Kayak Republic samt været pædagoisk- og friluftsfaglig hjælpelærer på Ry Højskole. Her underviste hun blandt meget andet i klatring, kajak og basisfriluftsliv, og er fortsat tilknyttet som timeansat på højskolens friluftsrejser. På Paul Petersens Idrætsinstitut hjælper Clara med friluftsfaglige administrative opgaver og er med som vejleder og underviser på kajakforløbet. Clara er specielt glad for lejrliv, ski, akroyoga, bouldering og landevejscykling og padler Kano i Radiobugtens Kano- og Kajakklub. Til sommer skal hun læse Natur- og kulturformidling på Skovskolen.

 

Jacob Severin Larsen

studieMedhjælper

Magnus Ask Røgilds

Studiemedhjælper

Mere om Magnus

Uddannelse

 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut (2017/18)
 • EHFA certificeret Personlig træner
 • Læser Idræt på Københavns Universitet

Erfaring

Magnus er tidligere studerende og aspirant på Instituttet. Han har spillet fodbold i 15 år og har derfor en god forståelse for boldspil generelt. De sidste mange år har Magnus fokuseret på styrketræning og senest særligt crossfit, hvilket har givet ham en bred erfaring inden for funktionel træning, såvel som vægtløftning. 

Advisory board

Carl Emmanuel Larsen

Administrerende Direktør

Mere om Carl Emmanuel

Uddannelse

 • Adjunkt, cand. mag Historie og Idræt – Københavns Universitet, Universität Bern, Schweiz og University of Cambridge, Sydney. 
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut

 

Erfaring

Emmanuel har tidligere været ansat ved Roskilde Katedralskole, hvor han udover at være gymnasielærer i Historie og Idræt arbejdede som PR-formand for den samlede lærergruppe. Endvidere har han været ansat i Folketinget, Lærerstandens Brandforsikring, Jette Frölich Design, Københavns Universitet og i Kulturafdelingen – Den Sorte Diamant. Indenfor idrættens og sportens verden har Emmanuel, ud over at være fodboldtræner, tidligere undervist på Paul Petersens Idrætsinstitut og Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium. I Københavns Kommune har han været ansat på projektet PlusKidz, hvor han arbejdede med overvægtige børn. Han har for Københavns Boldspil-Union arbejdet med forskning indenfor medlemsudviklingen. Derudover har han været leder og arrangør af et af Danmarks største motionsløb, I Nattens Løb, der i en årrække fandt sted i Københavns centrum.

Allan Kragh Thaysen

Medlem af advisory board

Mere om Allan

Erfaring

Allan har siden 2010 været ansat som Økonomidirektør i Gjensidige Forsikring og har haft en række ledende positioner og bestyrelsesposter i koncernen siden ansættelsen tilbage i 2005. Han har haft en central rolle i koncernens internationale vækststrategi i forbindelse med indgåelse af strategiske samarbejdsaftaler og virksomhedsopkøb i Danmark, Sverige og i de baltiske lande. Allan har tidligere været ansat i Deloitte, er uddannet cand.merc.aud. og HD(R) fra CBS og han modtog i 2011 anerkendelse som udvalgt i Berlingske Business Talent 100.

Jacob Tøjner

Medlem af advisory board

Mere om Jacob

Erfaring

Jacob Tøjner er specialistadvokat og sparringspartner for talrige erhvervsdrivende og iværksættere. Herudover er Jacob aktiv Ekspert Blogger for Martin Thorborg på www.Amino.dk og han afholder ofte kurser og foredrag for b.la. iværksættere. Jacob har rådgivet virksomheder inden for mange forskellige brancher: Fra Film og Teater til Finansielle Institutioner og Kirker og Kirkelige samfund. Derfor besidder Jacob evner til gavn for bred advokatrådgivning, heriblandt effektiv og dygtig kontraktforhandling.

Kenneth Wexiø

Medlem af advisory board

Mere om Kenneth

Uddannelse

 • Uddannet kok fra Copenhagen Chef School

 

Erfaring

Kenneth har 20 års erfaring inden for restaurationsbranchen, herunder 8 års erfaring med EM og WM for kokke (Bocuse Dór).
 Han har været ansat hos Evasolo A/S i 8 år med hovedansvar for gourmetakademiet. 
I dag er Kenneth ansat hos Københavns Madhus, hvor han arbejder med omlægning til økologi inden for sociale institutioner.

Malene Meincke

Ledelseskonsulent

Mere om Malene

Uddannelse

 • Cand. Mag, Lektor i Dansk og Idræt
 • ICF certificeret coach og mentorcoach.

 

Erfaring

14 års erfaring som gymnasielærer ved henholdsvis Roskilde Katedralskole, Frederiksborg Gymnasium og Frederiksberg Gymnasium. Malene driver en selvstændig virksomhed med speciale i kommunikation, coaching og læring. Hun har træner og instruktørerfaring i fodbold og beachvolley og har tidligere været mental coach for beachvolleylandsholdet. Malene er medstifter af Copenhagen Beachvolley og initiativtager til Københavns første indendørs beachvolleyarena, og så har hun været bestyrelsesmedlem i Dansk Volleyballforbund.

Thomas Brink Rasmussen

Medlem af advisory board

Mere om Thomas

Erfaring

Thomas har beskæftiget sig med virksomheder, der har haft en ambition om at løfte sig til next level. Opgaverne har omfattet planlægning, eksekvering og vækst. Senest har Thomas været ansat som Økonomidirektør i DGI-byen, hvor det på 5. år er lykkedes at gå fra betalingsstandsning og massive underskud, til at generere positive resultater og etablere en solid egenkapital på et trecifret millionbeløb. Thomas er uddannet fra CBS, hvorfra han har en HD i Regnskabsvæsen og Økonomistyring.

Tue Hækkerup

Medlem af advisory board

Mere om Tue

Erfaring

Tue Hækkerup er officer og arbejder med strategisk styring af forsvarets uddannelser. Tue har blandt andet været ansvarlig for forsvarets akkrediteringsprojekt af dets officersuddannelser samt ændret disse uddannelsers styrelsessystem. Tue har militær ledelseserfaring fra tjeneste i ind- og udland på alle niveauer. Som lærer og holdofficer på Hærens Officersskole har han erfaringer med udvikling af fremtidens officerer. Som uddanner i hæren kendes han for at opnå resultater af høj kvalitet med stor omstillingsparathed.

Valdemar Kludt

Medlem af advisory board

Mere om Valdemar

Erfaring

Valdemar Kludt var i 1998 med til at stifte Choker, Danmarks største skateboardkæde. Efter 8 år i henholdsvis Aalborg, Kolding og Blokhus valgte Valdemar at sælge sin andel i firmaet og rejse til Australien og New Zealand. Efter hjemkomst arbejdede Valdemar 4 år som selvstændig inden for tøj og event – branchen inden han i 2010 blev en del af det kreative fælleskab Le Fix, der i dag tæller et verdensomspændende tøjmærke, 2 butikker og et galleri i København.

Eksterne konsulenter

Lisbeth Nygård

Supervision

Mere om Lisbeth

 

Erfaring

Lisbeth er tidligere leder af Paul Petersens Idrætsinstitut. Nu hjælper hun de ansatte ved supervision flere gange årligt.