X-outdoor – bred

LIVET EFTER PAUL PETERSENS IDRÆTSINSTITUT

Hvad kan jeg blive?

Op til 78% af studerende fra Paul Petersens Idrætsinstitut får job inden for 12 måneder efter endt uddannelse.

Vil du arbejde med Idræt eller Friluft? Send din ansøgning allerede nu!

Thumbnail-5-Paul-P

6 fortællinger om livet efter Paul Petersens Idrætsinstitut

ANDERS RIIS ANDERSEN

Event- og Projektleder

Anders studerede på Idrætslinien på Paul Petersens Idrætsinstitut 2015/2016. Nu er han Event- og Projektleder i DGI-Storkøbenhavn, hvor han arbejder med gadeidræt og ungekultur
anders_thumb
JANNE R. MORTENSEN

Sportspsykologisk konsulent

Janne studerede på Idrætslinien på Paul Petersens Idrætsinstitut 2006/2007. Janne har sidenhen studeret psykologi og bruger nu sine kompetencer fra begge studier i sin virksomhed ”Mental Motion”.
janne_rettet
KRISTIAN JERSING

Overlevelsesekspert

Kristian studerede på Paul Petersens Idrætsinstituts første Friluftslinie i 2006/2007. Kristian arbejder med friluftsliv i sin hverdag med blandt andet sin egen overlevelsesskole i Canada.
kristian_thumb
THEA SKJØDT

Yoga og Mobilitet

Thea studerede på Paul Petersens Idrætsinstituts første X-Outdoor hold på Idrætslinien i 2017/2018. Hun gør klar til at benytte sine kompetencer og færdigheder fra uddannelsen i Japan.
thea_thumb
LEA PEDERSEN

Kajakunderviser

Lea studerede på Friluftslinien på Paul Petersens Idrætsinstitut 2016/2017. Lea har været igennem en stor personlig udvikling og arbejder nu med børn, unge, lærere og pædagoger i det Maritime Ungdomshus.
lea_thumb
ANDREAS BENTZ HANSEN

Personlig træner

Andreas var studerende på Paul Petersens Idrætsinstitut 2017/2018 på X-Outdoor retningen. Andreas har, som mange andre dimentender, valgt at stifte sin egen virksomhed. Han bruger sit EREPS-bevis til at være personlig træner.
andreas_thumb

Kom til Infoaften

Er du interesseret i at høre mere om uddannelsen? Kom med til vores Infoaften, hvor du kan møde nuværende undervisere og tidligere studerende. Infoaften er en oplagt mulighed for at få svar på alle typer af spørgsmål omkring hele uddannelsen, rejser, økonomi samt livet før, under og efter Paul Petersens Idrætsinstitut.

 

Kort om Paul Petersens Idrætsinstitut

Paul Petersens Idrætsinstitut er Danmarks ældste eksisterende Idrætsuddannelse. På Instituttet bliver du uddannet Idrætslærer med speciale i Idræt eller Friluftsliv. Læs mere om Friluftsliv på vores side om Friluftsvejleder. Uddannelsen er et fuldtidsstudie, og varer 10 måneder. På uddannelse får du certificeret instruktørbeviser i blandt andet Løb, Padel Svømning, Yoga, Ski og Kajak alt efter hvilken linie du vælger. Derudover har uddannelsen stort fokus på undervisning, formidling og personlig udvikling.

ER DU I TVIVL OM HVILKEN LINIE DER ER DEN RETTE FOR DIG?

Kom til vores næste Infoaften

Vi holder Infoaftenener i både København og Århus. Her har du mulighed for at møde nuværende/tidligere studerende og få et bedre indblik i uddannelsen og livet på Paul Petersens Idrætsinstitut.

Når du tilmelder dig vores Infoaften accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Læs mere her.

Henter datoer

Klar til at ansøge?

Ring hvis du har spørgsmål

Tlf. 33 29 80 25