Løbeinstruktørbevis

Processen mod beviset

At uddanne sig til løbeinstruktør er en aktiv, sjov og legende proces, hvor du vil blive introduceret for løbens store verden, og herigennem skabe din egen rolle som instruktør.

Hvad lærer du

Du kvalificerer dig til at blive løbeinstruktør igennem viden indenfor aerob og anerob løbetræning, forskellige løbeteknikker, skader og forebyggelse, motivation og målsætning, anvendelsen af byens rum som underlag, trænerroller og opvarmning. Du kommer til dykke ned i bl.a. barfodsløb, terrænløb og få indblik i OCR.

Faciliteter (På Location) 5

Hvordan kan du bruge det

Med dit løbeinstruktørbevis har du mulighed for at skabe dig et arbejdsliv, hvor du får lov til at ”løbe forrest” med din kvalificerede viden indenfor løb. Du kan eksempelvis vælge at blive løbetræner for hold, hvor fokus er at arbejde med udholdenhed med henblik på gennemførelse af et Marathon. Den målgruppe som du kommer til at arbejde med afhænger af dine præferencer, for du bliver som løbeinstruktør fra Paul Petersen Idrætsinstitut klædt på til at undervise alle målgrupper.  

Dette instruktørbevis er også velgenet i kombination med dit Personlig Træner-bevis, hvis du er ude efter at undervise én til én eller mindre hold. 

h