Kettlebell Instruktør

Processen mod beviset

At uddanne sig som Kettlebell instruktør handler i stor grad om koblingen mellem teori og praksis og inddragelse af forskellige fagområder. Du vil blive introduceret til en lang række af øvelser i praksis, som du senere kan tage op af værktøjskassen som Personlig Træner, underviser eller noget helt tredje.

Hvad lærer du

Som Kettlebell instruktør skal du lære både teknik, sikkerhed, instruktørrolle og teori. Teknisk træning i praksis for på egen krop at mærke bevægelsen og øvelsen og i større grad kunne lære den fra dig. Teknikken går naturligt over i sikkerheden, da vi med god teknik forebygger risiko for en skade. Du skal lære at agere som Personlig Træner og kigge på en klient ud fra en viden om bevægelsesanalyser, opbygget gennem undervisning i Anatomi, Functional Movement og Personlig Træner faget.

Kettlebell_01

Hvordan kan du bruge det

Som uddannet Kettlebell instruktør har du kvalifikationerne til selv at starte egen virksomhed eller bliver ansat som fysisk træner. Kettlebells er alsidige træningsredskaber der er nemme at have med rundt på diverse lokaliteter. Du vil opleve ikke at være låst af et center, men at kunne udføre træninger hvor som helst. Som instruktør fra Paul Petersens Idrætsinstitut er du klædt på til at undervise en bred vifte af målgrupper. Dette instruktørbevis er velegnet i kombination med dit Personlig Træner-bevis, hvis du er ude efter at undervise én til én eller mindre hold.

HIPPO_X_PP-6340