Personlig Træner

baseball-cap
Bliv Idrætslærer på 10 måneder
wallet icon
Op til 8.788,- i SU UNDER UDDANNELSE
certification icon
BLIV CERTIFICERET PERSONLIG TRÆNER

Bliv Personlig Træner

Processen mod beviset

Når du tager beviset som Personlig Træner fra Paul Petersens Idrætsinstitut, får du lige dele teoretisk og praktisk undervisning. Vi afprøver teori over praksis, hvorigennem du får skabt din egen personlige tilgang til rollen som Personlig Træner.

Hvad lærer du 

Fagets tre store emner er træningsfysiologi, fysisk aktivitet og sundhed samt rollen som personlig træner, underviser og coach. 

Du får en dybdegående indsigt i alt fra mentaltræning og psykologiske mekanismer til programlægning, screening af klienter, barrierer som skal nedbrydes samt succesfuld træning.

 

 

Personlig træner bevis ehfa

Vil du med til vores næste Infoaften og høre mere?

Her har du mulighed for at møde nuværende/tidligere studerende og få et bedre indblik i uddannelsen og livet på Paul Petersens Idrætsinstitut.

Du modtager certifikat på din Personlig Træner uddannelse

Hvordan kan du bruge det

Du opnår den internationale certificering til Personlig Træner igennem Europe Active. Europe Actives mission er at fremme interesserne for alle organisationer, der arbejder for at få flere mennesker, mere aktive, oftere. Visionen for Europe Active er at være den førende europæiske stemme for fitness- og fysisk aktivitetsbranchen.

Helt essentielt for faget er, at du får en bevidsthed om egne evner samt en indsigt i hvordan du kan bruge din viden om personlig træning i dit fremtidige arbejde.

Du klædes på til både at skabe dig en fremtid som selvstændig eller eks. arbejde som træner i et større personlig træner-fællesskab. 

Du får mulighed for at skabe din egen fremtid, og vi hjælper dig til, hvordan du opnår dine drømme indenfor dette eksponentielt voksende felt

 

personlig træner

Hvad er EREPS?

EuropeActive standarder 

EuropeActive Standards er udviklet af Professional Standards Committee, et uafhængigt standardiseringskomite, gennem omfattende konsultationer med over 200 eksperter og frivillige i løbet af de sidste 18 år.

EuropeActive-standarderne er blevet uformelt henvist til den europæiske kvalifikationsramme (EQF) af vores eksperter og bekræftet med deres brug gennem nogle nationale koordinationspunkter/nationale kvalifikationsrammer (NQF'er). Standarderne er beregnet til at blive udviklet til en kvalifikation (baseret på enheder af læringsudbytte), som kan bruges gennem NQF'er.

Læs mere omkring certificeringen fra EREPS her, får du lige dele teoretisk og praktisk undervisning. Vi afprøver teori over praksis, hvorigennem du får skabt din egen personlige tilgang til rollen som Personlig Træner.

HIPPO_X_PP-6581

Klar til at ansøge?

Ring hvis du har spørgsmål

Tlf. 33 29 80 25

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er personlig træner uddannelsen selvbetalt?

Ja, du betaler en månedlig rate for at gå på Paul Petersens Idrætsinstitut.

For yderligere info se “Generel info”.

Hvor lang er en skemalagt dag på personlig træner uddannelsen?

En almindelig studiedag går fra 08.00-09.00 tiden til 15.00-16.00 tiden. I det tidsrum vil undervisningen være bemandet, dvs. der er altid en underviser til stede. Før eller efter undervisningen er de studerende velkomne til at bruge DGI-byens faciliteter.

Får jeg SU under personlig træner uddannelsen?

Ja. Du kan få op til 8.788,- som udeboende i SU. Dette inkluderer et ekstra tillæg.

Kan personlig træner uddannelsen bruges som et ‘springbræt’ til IFI / SDU?

En betydelig del af dem, som kommer ind på kvote 2 på Idræt på Københavns Universitet og Idræt & Sundhed på Syddansk Universitet er uddannet fra Paul Petersens Idrætsinstitut.

Kan jeg have et studiejob ved siden af uddannelsen?

Ja, du kan som udgangspunkt godt have et job ved siden af uddannelsen. Som Friluftsvejleder-studerende skal du dog have in mente, at du vil være i Sverige eller Norge i længere perioder af gangen. Et fleksibelt deltidsjob vil være at foretrække.

Har du andre spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig mandag, onsdag, torsdag og fredag mellem 09.00 og 15.00 og tirsdage 09.00-14.30.

Email mail@ppkbh.dk
Tlf. 3329 8025