Springbevis

Processen mod beviset

For at modtage dit Springbevis skal du igennem en højtflyvende og udfordrende proces, med rotationer, spring, sjov og grin. Du bliver introduceret for springgymnastikkens fantastiske verden, og skaber ud fra din egne oplevelser din egen rolle som instruktør.

Hvad lærer du

Du kvalificerer dig til et Springbevis gennem viden inden for forskellige rotationer og spring og ikke mindst også, hvordan du tager imod disse. Sikkerhedselementet er lige så vigtigt som praktikken og egenfærdigheden i springene. Du lærer om træner/instruktørrollen for forskellige målgrupper og hvordan du skaber den rette progression hen imod diverse spring. Du stifter bekendtskab med en lang række nye og spændende redskaber, som kan bruges på diverse måder

Springbevis, idrætsuddannelse

Hvordan kan du bruge det

Med dit Springbevis står du stærkt til at varetage undervisning i gymnastiske miljøer. Hvad enten dette måtte være i foreninger, efterskoler, højskoler, private foreninger eller lignende. Du har erhvervet dig faglighed til at undervise en bred vifte af målgrupper, fra de helt små og til de væsentligt ældre, med spring og sikkerhed tilpasset hertil. Springbeviset er også velegnet i kombination med dit Personlig Træner-bevis, da mange elementer fra springgymnastikken kan overføres til byens miljø og inddrages som Functional Træning, herunder Parkour- og Freerunning elementer og over til natural movement tendenserne.

 

popup_sport