Cookies- og privatlivspolitik

Privatlivspolitik

I Paul Petersens Idrætsinstituts Privatlivspolitik kan du få nærmere information om, hvordan vi håndterer personoplysninger og personfølsom data, hvordan vi behandler dem og på hvilket grundlag, det sker. I Privatlivspolitikken gives der desuden information om hvilke særlige rettigheder, du som registreret har i forhold til behandlingen af dine oplysninger.

Hvem er vi?

Paul Petersens Idrætsinstitut er en privat uddannelse, der uddanner Idrætslærere og Friluftsvejledere på 10 måneder. Formålet med uddannelsen er at give den studerende formidlingskompetencer inden for en række af idrættens kerneområder.

Hvornår indsamler vi informationer?

Vi indsamler informationer om personoplysninger i forbindelse med Nye Ansøgere og Tilmelding til Infoaften.

 Hvilke personoplysninger indhenter vi, og hvad bruges de til?

 Ny Ansøger og studerende

Sender du en ansøgning indhentes følgende oplysninger:

  • Navn
  • Fødselsdato
  • E-mail
  • Telefonnummer

 Oplysningerne bliver gemt i vores intrasystem, der lever op til behandlingen af personoplysninger i henhold til Persondataloven. Oplysningerne bliver anvendt til at kontakte dig. Bliver en du optaget på Paul Petersens Idrætsinstitut vil dine personoplysninger blive gemt fra indmeldelsen indtræder, og du vil herefter fremgå som studerende i intrasystemet. Bliver du ikke optaget som studerende vil dine personoplysningerne blive slettet fra intrasystemet efter en måned.

Bliver du optaget som studerende, vil yderligere følgende oplysninger blive indhentet:

  • CPR-nr.
  • Adresse
  • Helbredsoplysninger

Meddelelse af dine personfølsomme oplysninger er en forudsætning for din tilmelding som studerende, da de anvendes i forbindelse med: oplysninger til de offentlige myndigheder til SU-godkendelse, ind- og udlandsophold samt certificeringer ved beståede eksaminer. Oplysningerne bliver opbevaret fortroligt i vores intrasystem i henhold til Persondataloven.

 Infoaften

Ved tilmelding til infoaften indhentes følgende personoplysninger:

  • Navn
  • E-mail

 Oplysningerne bliver gemt i vores intrasystem, der lever op til behandlingen af personoplysninger i henhold til Persondataloven. Oplysningerne bliver anvendt med henblik på marketing fremadrettet. Oplysningerne bliver slettet 6 måneder efter tilmeldingsdatoen. Ønskes en ændring af samtykkeerklæringen skal en mail sendes til mail@ppkbh.dk.

Sikkerhed

Ved modtagelse af dine personoplysninger og personfølsomme data træffer vi nødvendige foranstaltninger for, at disse behandles sikkert. Vi har implementeret en række tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der beskytter dine oplysninger mod ulovlig håndtering, tilintetgørelse samt fortabelse eller forringelse. Yderligere er foranstaltninger, der sikrer, at dine oplysninger ikke kommer uvedkommende i hænde, misbruges eller behandles i strid med databeskyttelsesordningen foretaget.

Er der andre modtagere af dine oplysninger?

Vi deler udelukkende dine personoplysninger med tredjeparter, når vi er forpligtet hertil i henhold til lov eller for at levere de ydelser, vi tilbyder gennem uddannelsen. Dine oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysninger på vores vegne i henhold til markedsføring og omfatter e-mail og telefonnummer. Personfølsomme oplysninger videregives ikke til eksterne samarbejdspartnere. Disse samarbejdspartnere behandler data under vores instruks, og vi er ansvarlige for, at dette sker i henhold til Persondataloven. Parterne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end det aftalte. Der er indgået skriftlige aftaler om dette. 

 Dine rettigheder

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine personoplysninger vil følgende afsnit beskrive dine rettigheder.

 Indsigtsret

Du kan til enhver tid anmode om oplysning omkring hvilke informationer, vi har registreret om dig, formålet med registreringen, hvilke tredjeparter, der har adgang til informationerne, samt hvor informationerne stammer fra. Du har ret til at få udleveret en kopi af dine personoplysninger. Ønskes en kopi rettes henvendelse til mail@ppkbh.dk. Du kan i den forbindelse bliver bedt om at dokumentere, at du er den, du udgiver dig for at være.

 Retten til berigtigelse

Hvis vi er i besiddelse af urigtige informationer om dig, har du ret til at få disse berigtiget. Du bedes rette henvendelse til mail@ppkbh.dk, hvis du bliver opmærksom på fejl i dine oplysninger, hvorefter de vil blive korrigeret.

 Retten til sletning

Du har i visse tilfælde ret til at få alle eller dele af dine informationer slettet. Du har til enhver tid mulighed for at trække dit samtykke tilbage, hvilket vil medføre sletning. Hvis vi fortsat har retslige forpligtelser vil behandlingen af dine oplysninger stadig være nødvendig, hvorfor vi ikke er forpligtede til at slette dine oplysninger.

 Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine oplysninger med henblik på direkte markedsføring. Derudover har du ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger grundet årsager, der vedrører din personlige situation.

 Retten til at klage

Hvis du ønsker indgive en klage over Paul Petersens Idrætsinstituts behandling af dine personoplysninger, modtager vi denne på mail@ppkbh.dk. Du har dog også mulighed for at klage til Datatilsynet via datatilsynet.dk.

 Yderligere oplysninger

Ønskes yderligere oplysninger omkring Privatlivspolitikken ved Paul Petersens Idrætsinstitut kan der rettes henvendelse til mail@ppkbh.dk. Ændringer i Privatlivspolitikken vil være tilgængelig på hjemmesiden.

 

Cookies

Websitet www.paulpetersen.dk anvender cookies – tekstfiler, som gemmes på din computer, mobiltelefon eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies indeholder ikke skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer blive mindre relevante for dig, og de vil optræde hyppigere. Du risikerer også, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold du ikke kan få adgang til.


Se evt. denne liste med: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

 

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Første gang du besøger Paul Petersens hjemmeside, modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores site.

En cookie er en tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera o.lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies effektiviserer din internetbrug, fordi dine handlinger bliver husket, og du skal derfor ikke begynde forfra, hver gang du bruger internettet.

Websitet bruger med andre ord cookies til at huske informationer om dine præferencer. Det er f.eks. en cookie, der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, hver gang du besøger det.

Når du besøger vores website, indsamler vores cookies oplysninger om dig. Disse oplysninger bruges herefter til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der bliver vist på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

 

Kategorier af cookies

Nødvendig – Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Præferencer – Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

Statistik – Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Marketing – Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Uklassificeret – Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

 

Cookies på Paul Petersens Idrætsinstitut

Denne Cookie-liste er leveret af Cookiebot, de er med til at gøre Paul Petersens cookies og online tracking GDPR compliant.