SUP Instruktørbevis

Processen mod beviset

At blive uddannet SUP instruktør er en sjov og legende proces, hvor du vil blive introduceret for en voksende aktivitetstendens i Danmark. Du uddannes af kvalificerede undervisere fra DSRF, Dansk Surf og Raft Forbund.

 

Hvad lærer du

Du kvalificerer dig til at blive SUP instruktør gennem viden om pædagogiske principper på vand, sikkerhed på vand og at ved at opnå basale tekniske færdigheder. Det er altså en blanding af både teori, sikkerhed og didaktik på land, men mest af alt skal du på vandet, på et SUP board, og mærke glæden ved at glide afsted over vandet. Uddannelsen forholder sig til SUP på fladt vand.

SUP instruktør

Hvordan kan du bruge det

Med et SUP instruktørbevis er du godt klædt på til at tage målgrupper sikkert med på vandet. Du kan få arbejde ved diverse udlejningssteder og måske tage det med som den lille ekstra ting, der gør at det netop er dig der lander et job på fx. en efterskole eller højskole.

Du er internationalt certificeret på instruktør niveau 1 og kan på den baggrund også bruge beviset i udlandet. Med instruktørbeviset kan du undervise begyndere og let øvede på vandet.

SUP_02