Information

HVAD GØR VI ?

Covid-19

I denne særlige tid, hvor coronasituationen har ændret hverdagen for os alle, gør vi på Paul Petersens Idrætsinstitut en stor indsats for at opretholde hverdagen for både studerende og ansatte. Det betyder, at vi igennem hele Corona perioden har kunne gennemføre uddannelsen og dermed ikke har været lukket på noget tidspunkt.

Som privat videregående uddannelse, lever vi op til alle retningslinjer, som er givet af sundhedsmyndigheder. Vi sikrer, at vores studerende får en uddannelse af høj kvalitet og høj faglighed, trods denne ekstraordinære tid. Vores undervisning er omlagt til online-teoriundervisning og fysisk udendørs undervisning, hvor vi sikrer god afstand imellem hinanden, og at vi kun samles 50 personer. På den måde sikrer vi alles sundhed på bedst mulige vis, studerende som ansatte. 

Billede-01
REJSER OG AKTIVITETER

Vi passer på hinanden og dig

På Paul Petersens Idrætsinstitut er rejserne en stor del af de studerendes uddannelse. Vi har derfor en tæt dialog med myndighederne angående rejser, så vi på bedste og sikreste vis kan gennemføre disse. Vi sørger for at skabe et trygt sted for de studerende som ansatte, og når vi er på rejserne, bliver hele holdet isoleret for sig selv på hotellet, og testes jævnligt under turen. 

Vi har et stort fokus på høj hygiejne og afstand til hinanden. Dertil holder vi skarpt øje med udviklingen og myndighedernes udmeldinger, og følger fortsat alle retningslinjer. 

Er du interesseret i uddannelsen eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail@ppkbh.dk eller tlf. 33 29 80 25.

Billede_02
VORES LINIER

Læs mere om vores linier her

Billede_03