Header image

Tidligere studerende

Læs hvad tidligere studerende fra Paul Petersens Idrætsinstitut laver den dag idag, og hvad de har brugt deres uddannelse til. Klik på et navn for at læse mere.

Trine Wagner Jacobsen

Outdoor Concept

Hvad arbejder du med i øjeblikket?

Outdoor træner for Outdoor Concept i Århus & Outdoor træner og funktionel træner i Ry sundhedshus

Hvad var dit formål med at tage uddannelsen som Idrætsfaglærer på Paul Petersens Idrætsinstitut?

Formålet var at få et attraktivt cv når jeg skulle søge ind til politiet. ”Idræt, idræt, idræt!” sagde politimanden til mig, da jeg spurgte hvilke kvaliteter de satte pris på ved ansøgere. Så det gjorde jeg. Nu har jeg så bare en hel masse andre ambitioner som jeg gerne vil have udlevet, såsom at gøre outdoor træning endnu større, og undervise i terrænløb og styrketræning i skov og natur.

Var Paul Petersens Idrætsinstitut en primær grund til at du fik dette job? Hvis ikke, havde Paul Petersens så en mindre betydning?

Det havde en stor betydning! Det er såmænd det der står aller øverst på mit cv. Mit år på Paul Petersens Idrætsinstitut sparkede mig i en hel ny retning, og har givet mig muligheden for at arbejde med de to ting jeg bruger det meste af min tid på nemlig: Natur & motion og så ovenikøbet kombinere dem. Jeg har fået lov til at lære en hel masse, og så selv give de redskaber videre til mine hold. Jeg bruger en hel del af de små alternative metoder og måder at træne på som jeg lærte af mine undervisere dengang jeg gik på PP.

Hvad var det vigtigste du tog med dig fra Paul Petersens Idrætsinstitut?

Paul Petersen har udviddet mine horisonter og givet mig en masse værktøjer som jeg mener er værd at lære fra sig – da det gør idrætten lidt sjovere og mere alternativt. Jeg har en drøm om at praktisere udendørstræning om det så bliver et levestykke eller på hobbyplan, ved jeg endnu ikke. Derudover har jeg selvfølgelig fået venner for livet, som deler den samme store passion for sport og motion – venner jeg aldrig vil være foruden.