Header image

SU & Studiebetaling

SU på Paul Petersens Idrætsinstitut udgør op til 8.467 kr. pr. måned:

Paul Petersens Idrætsinstitut er en SU-godkendt uddannelse. Som studerende kan du derfor modtage SU samt et ekstra SU-tillæg som hjælp til at dække studieafgiften. Studieafgiften dækkes derfor hovedsageligt af den SU, du kan få.

SU-sats som udeboende:6.090,-
SU-tillæg i 2017 (før skat, pr. md.):2.377,-
I alt (pr. md.):8.467,-

Det er et krav, at du modtager SU for at kunne søge SU-tillægget. Se hvordan du søger SU-tillægget kaldet ”Tilskud til deltagerbetaling” her: SU-tillæg – en guide

Vær opmærksom på, at for hjemmeboende studerende, der får tildelt SU afhængigt af forælderens indkomst, tildeles tilskuddet til dækning af deltagerbetaling afhængigt af forældreindkomsten.

Du kan læse mere om SU samt eventuelt SU lån her: www.su.dk

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information om SU, studiebetaling og uddannelsen generelt.

Hvad koster det at tage uddannelsen på Paul Petersens Idrætsinstitut?

Uddannelsen med speciale i idræt eller friluftsliv på Paul Petersens Idrætsinstitut er privat. Det betyder, at vi kan sammensætte en helt enestående og unik uddannelse, der lever op til det høje niveau, der altid har kendertegnet Instituttet. Uddannelsen forløber over 10 måneder og undervisningen foregår både i Danmark og i udlandet. På Idrætslinien er al transport og hotel på rejserne betalt. Der skal derfor kun medregnes udgifter for mad på Idræt Sports. På X-Outdoor vil der være en materiale udgift på 4-5000 kr. På Friluftslinien skal der medregnes et ca. beløb på 600-700 kr. om måneden til transport og proviant på turene.

For hver måned er studieafgiften for henholdsvis:

LiniePris (DKK)
Idrætslinien (pr. måned)7.600,-
Friluftslinien (pr. måned)7.600,-

Dertil kommer:

Gebyr / AfgiftPris (DKK)
Indmeldelsesgebyr1.900,-
Litteraturafgift2.900,-
Eksamensafgift9.800,-