Paul Petersens Idrætsinstitut

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Ja, du betaler en månedlig rate for at gå på Paul Petersens Idrætsinstitut.

Pt. er den månedlige rate på 7.900 (Idrætslinien) / 7.900 (Friluftslinien) per måned. Dertil kommer en eksamensafgift, litteraturafgift og indmeldelsesgebyr.

Du kan få op til 8.573,- som udeboende i SU. Dette inkluderer et ekstra tillæg.

Læs mere her.

I 2014 fik 71% af vores dimmitender job inden for seks måneder efter endt uddannelse. 64% procent af disse var i uddannelsesrelevante brancher f.eks på folkeskoler, ungdoms- og efterskoler, idrætsforeninger, sportsklubber, fitnesscentre etc. 96% af dimmitenderne fra 2015 sagde, at de til dagligt kunne bruge deres færdigheder fra Paul Petersen Idrætsinstitut.

Læs om erhvervssigte her.

Friluftslinien

Ja, du kan som udgangspunkt godt have et job ved siden af uddannelsen. Som studerende på Friluftslinien skal du dog have i mente, at du vil være i Sverige eller Norge i længere perioder af gangen. Et fleksibelt deltidsjob vil være at foretrække.


Idrætslinien

Ja. Alle hverdage på Idrætslinien slutter senest kl. 16.00, så der er som udgangspunkt plads til at have et deltidsjob om eftermiddagen og i weekenderne. Der skal dog tages forbehold for eventuelle rejser, arrangementer og eksamensforberedelser der kan foregå i weekenden. Hovedparten af de studerende har det der svarer til én arbejdsdag ved siden af studiet pr. uge.

En almindelig studiedag starter fra 8-9 tiden og slutter ved en 15-16 tiden. I det tidsrum vil alt undervisning være bemandet, dvs. der er altid en underviser til stede. Før eller efter undervisningen er de studerende velkomne til at bruge DGI-byens faciliteter.

Den seneste undersøgelse viser ca. 50% af dem, der kommer ind på kvote 2, er uddannet fra Paul Petersens Idrætsinstitut.