Header image

Undervisere

Carl Emmanuel Larsen

Administrerende Direktør

Medlem af Ledelsesgruppen, Styringsgruppen og advisory board

Uddannelse

 • Adjunkt, cand. mag Historie og Idræt – Københavns Universitet, Universität Bern, Schweiz og University of Cambridge, Sydney
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut

Erfaring

Emmanuel har tidligere været ansat ved Roskilde Katedralskole, hvor han udover at være gymnasielærer i Historie og Idræt arbejdede som PR-formand for den samlede lærergruppe. Endvidere har han været ansat i Folketinget, Lærerstandens Brandforsikring, Jette Frölich Design, Københavns Universitet og i Kulturafdelingen – Den Sorte Diamant. Indenfor idrættens og sportens verden har Emmanuel, ud over at være fodboldtræner, tidligere undervist på Paul Petersens Idrætsinstitut og Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium. I Københavns Kommune har han været ansat på projektet PlusKidz, hvor han arbejdede med overvægtige børn. Han har for Københavns Boldspil-Union arbejdet med forskning indenfor medlemsudviklingen. Derudover har han været leder og arrangør af et af Danmarks største motionsløb, I Nattens Løb, der i en årrække fandt sted i Københavns centrum.


Uddannelse

 • Idrætsunderviser på Paul Petersens Idrætsinstitut (2007)
 • Bachelor i Sport- & Eventmanagement fra SDU (2012)
 • Fitness instruktør og Personlig træner, EREPS (2015)
 • Master i Change Management fra SDU (2017)

Erfaring

Birgittes erfaring er primært inden for projektstyring af diverse events og sportsarrangementer i Danmark og Norden. I dag arbejder hun som projektleder i et internationalt mediebureau. Birgitte har også været selvstændig personlig træner siden 2015, og har både haft hold og en-til-en klienter i DGI-byen samt ude i den friske natur. Som en bonus information har Birgitte 2. dan i Taekwondo - så pas på!


Christoffer Buusmann

IT & PR Ansvarlig

Underviser og medlem af Ledelsesgruppen

Uddannelse

 • Kommerciel Helikopterpilot ATPL(H)
 • Idrætsfaglærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut

Erfaring

Christoffer har trænet Capoeira i 13 år og er gradueret grønt bælte fra Capoeiraskolen Senzala ved ‘Mestre Steen’. Han har stor erfaring med at undervise gennem Capoeira og har således stået for workshops og undervisning på folkeskoler, efterskoler, højskoler, gymnasier og universiteter. I øjeblikket flyver han for Bristow Helicopters Ltd. i Aberdeen, Scotland hvor han flyver passagerer fra lufthavnen ud til boreplatforme. Christoffer er gæsteunderviser i Rytmisk Bevægelse og Dans og så indebærer hans rolle på Paul Petersens Idrætsinstitut også, at hjemmesiden fungerer, alle IT løsninger kører og at PP KBH er synlig på Facebook.


Esben Seir

Underviser

Uddannelse

 • Uddannet friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut
 • Elite træner, sports coach med en overbygning som mental coach
 • ATK træner
 • Personlig træner, yoga lærer og nada akupunktør

Erfaring

Esben er passioneret livstilsklatrer og movement rebel. Han er en af pionerene i dansk klatring og har været blandt de bedste i Danmark de sidste 25 år. Han har rejst og klatret i det meste af verden med klatring, slackline og vandring. Esben er landstræner for det danske ungdomslandshold i klatring, konsulent for Frømandskorpset og Dansk Klatreforbund. Han har undervist i klatring på PP siden dag 1. Esben var med til at starte Blocs & Walls som er et af Europas største klatrecentre og var sportsmanager / daglig leder de første 2 år. Desuden er han er en af folkene bag MOVE Copenhagen Festivalen. I 15 år drev Esben Copenhagen Jazzhouse, som var en af verdens førende jazzklubber med mere end 100 ansatte. Esben er founder og ejer af firmaet NOGRAVITY – Climbing & Movement som han startede i 2007


Uddannelse

 • Akupunktør og tui-na masssør ved Nordic Center of Chinese Medicine
 • Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut
 • IPP Instruktør 2 havkajak
 • IPP Instruktør 2 kano
 • Wildernes First Responder

Erfaring

Heiko har I en årrække arbejdet med akupunktur og tui-na massage på egen og andres klinikker, blandt andet med fokus på skader i bevægeapparatet. Desuden er Heiko uddannet Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut og har efterfølgende arbejdet som kajakinstruktør på Kayak Republic i København. Ud over undervisningen på Paul Petersens Idrætsinstitut har Heiko en solid undervisingserfaring via sit arbejde på en friskole i Vanløse, hvor han primært arbejder med selvindsigt, selvforståelse og udvikling af sociale kompetencer og robusthed hos alle skolens studerende. Sideløbende har Heiko arbejdet med austere medicine gennem NOLS Wildernes First Responderkurser.


Jakob Bak Pedersen

Leder af Friluftslinien

Underviser og medlem af Ledelsesgruppen og Styringsgruppen

Uddannelse

 • Folkeskolelærer fra Frederiksberg Seminarium
 • Idrætslærer og uddannet fra Paul Petersens Idrætsinstitut
 • Skiinstruktør trin 2 i telemark, alpin og langrend
 • Friluftsvejleder gennem Dansk Vejlederkreds med fokus på klatring og vinterfjeld

Erfaring

I 2005 oprettede Jakob friluftslinien på Paul Petersens Idrætsinstitut. Jakob har været ansvarlig for den siden. Han har endvidere mange års erfaring fra arbejde på skiskoler i Norge og masser af rejser og ture til Nordens fjelde, vinter og sommer, rejser på Grønland og flere ture til Tibet og Nepal.


Kasper Madsen

Underviser

Uddannelse

 • Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut 2013
 • DGI MTB-instruktør PMBI 2 i MTB
 • Niveau 2 telemark ved Den Norske Skiskole
 • Tømreruddannet, HHX

Erfaring

Kasper arbejder for MTB tours i Hareskoven med bl.a. guidede ture, undervisning, afholdelse af arrangementer og alm. drift. Han underviser ved siden af i MTB for DGI og har en fortid i forsvaret og som tømrer.


Louis Emil Clausen

Uddannelsesleder

Underviser og medlem af Ledelsesgruppen, samt Styringsgruppen

Uddannelse

 • Adjunkt, Cand. scient. i idræt og psykologi fra Københavns Universitet
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut
 • Studerende fra Gerlev Idrætshøjskole

Erfaring

Louis har pædagogikum som idræts- og psykologilærer fra Frederiksberg Gymnasium og Voksen Uddannelses Centrene i Hvidovre og på Amager. Tidligere har Louis været ansat ved Ergoterapeutskolen Metropol, Viafit, Peder Lykke Daghøjskole og Lyngby Ungdomsskole som henholdsvis underviser, personlig træner og coach, fitnesstræner og sportsunderviser. Louis har endvidere været medudvikler af og underviser på DGI’s legeinstruktøruddannelse.


Uddannelse

 • BSc i Geografi og Geoinformatik fra Københavns Universitet
 • Idrætsstuderende på Københavns Universitet

Erfaring

Mads er vandentusiast og siden han var lille, har havet været et omdrejningspunkt for leg og læring. Han har især erfaring inden for boardsport og har med surf og windsurf, rejst i det meste af verden for at finde bølger. I undervisningen deler Mads sin stoke og sin begejstring for de oplevelser, bevægelse i naturen giver. Når der ikke er bølger, underviser Mads i slackline, mountainbike og snorkling. Udover at studere arbejder han som naturvejleder på Møns Klint og som projektkoordinator og underviser på Move Copenhagen.


Marcus Udsen Grandjean

Underviser

Medlem af Ledelsesgruppen

Uddannelse

 • Uddannet fra PP idrætslinjen 2008/2009
 • Cand.scient. Humanfysiologi fra Københavns Universitet, 2015

Erfaring

Marcus begyndte at undervise i Parkour i 2007, og har siden da været inde over mange forskellige idrætsaktiviteter, særligt igennem idrætsstudiet på Københavns Universitet. Marcus er koordinator på Københavns største bevægelses festival Move Copenhagen og har undervist på diverse nationale og internationle kurser og camps, som fx International Gathering og Natural Movement på Gerlev Idrætshøjskole. Det betyder, at hans undervisning vil bære præg af et mangfoldigt bevægelsesspektrum, både teknisk og styrkemæssigt.


Martin Ploug

Underviser

Uddannelse

 • British Canoe Union (BCU) 5 Star Sea kayak / Level 4 Coach Sea, 4 Star Surf kayak
 • EPP Instruktør 4 havkajak
 • DGI Havkajakinstruktør
 • Level 2 Coach Canoe Tandem & Solo ACA - American Canoe Association

Erfaring

Martin har mange års erfaring med friluftsliv, bjergbestigning, turledelse og undervisning. Martin er uddannet friluftsvejleder og han har specialiceret sig i havkajak. Han er blandt Danmarks dygtigste og mest erfarne havkajakroere og -undervisere. Martin underviser på alle niveauer i havkajak og har senest udannet sig til level 2 coach i kano gennem American Canoe Association. For Martin er det spændende ved kajak den store naturoplevelse, hvad enten det er på stille vand i Roskilde Fjord eller surf i store bølger ved Vestkysten. Når Martin ikke underviser i kajak arbejder han i Kajakkæden.


Uddannelse

 • Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut
 • PADI Course - Dykkercertifikat fra Filippinerne

Erfaring

Rasmus har altid interesseret sig for friluftsliv, og det har fyldt meget i hans barndom. Efter han blev uddannet fra Paul Petersens Idrætsinstitut har han arbejdet med friluftsliv i mange forskellige sammenhænge. Rasmus har arbejdet med friluftsliv i ungdomsskoler. Bl.a Rudersdal Ungdomskole hvor han undeviste i kano, kajak, vandring og mountainbike. Han har været ansat som kajainstruktør hos Kayak Republic i 2 år. Rasmus har rejst i Canada, hvor han i forbindelse med sin lærer uddannelse, læste på universitetet (udenlandssemester) med speciale i outdoor. Derudover arbejdede han med ski og foss kajak. Rasmus har rejst en del hvor friluftsliv også har fyldt en stor del. Han har rejst rundt i Sydamerika og arbejdet med kajak og trekking i junglen. I Nordafrika lavede han frivilligt arbejde og trekkede. I forbindelser med rejserne har han også udviklet en stor passion for vandsport, ski og friluftsliv generelt. Ved siden af Paul Petersen Idrætsinstitut arbejder han nu også i KSI som friluftsvejleder. Derudover har han lavet frivilligt arbejde hos DGI i forbindelse med forskellige friluftsorganisationer hvor han også har arbejdet med meget forskelligt friluftsliv.


Rasmus C. Dylov

Underviser

Uddannelse

 • Cand.soc i geografi fra RUC
 • Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut.

Erfaring

Rasmus er ansat som naturvejleder og projektkoordinator i Red Barnet. Her arbejder han med svært stillede børn og familier, samt styrker de frivilliges indsats med familierne. Rasmus har været tilknyttet Paul Petersens Idrætsinstitut som underviser siden 2010. Her har han fungeret som vejleder på diverse vandre-, kano- og kajakture, derudover har han oprettet faget naturlære, som er det centrale i hans arbejde for PP.


Rikke Wexiø Jensen

PR & Administrationsmedarbejder

Underviser og medlem af Ledelsesgruppen

Uddannelse

 • Cand.comm fra RUC (2017)
 • Innovative Sports Mangement, B-group (2017)

Erfaring

Rikke har arbejdet med digitale og sociale medier i flere sammenhænge blandt andet for radiostationer og sportsforbund. Rikke brugerderudover tid på at undervise TeamGym hold i Rødovre og Omegns Gymnastikforening, hvor hun selv har været elitegymnast. Nu er der fokus på at lære gymnaster i alle aldre alt det grundlæggende og tekniske omkring gymnastikken.


Sander Hartmand

Ansvarlig for X-Outdoor på Idrætslinien

Underviser

Uddannelse

 • Cand. scient i Humanfysiologi fra Københavns Universitet.

Erfaring

Sander har gennem de sidste mange år beskæftiget sig med parkour. Han er selv dedikeret til sin træning og bruger mange timer om ugen på at udvikle sine egenfærdigheder samt hans evner som underviser. Sander arbejder freelance for firmaet Street Movement som både parkourinstruktør og kontoransat. Herudover har han arbejdet sammen med Ungdomsbyen i Rødovre som kursusansvarlig for deres kursus ‘Streetwise’, Er tilknyttet Streetmekka som parkourinstruktør, og vikariere til tider på Gerlev idrætshøjskole på deres parkour-linje. I sommeren 2013 tilbragte han 2 måneder som parkourunderviser i Boston for Parkour Generations America.


Signe Riis-Hansen

Studiemedhjælper

Medunderviser og medlem af Ledelsesgruppen

Uddannelse

 • Akademiet For Utæmmet Kreativitet (AFUK): Atelierlinjen, Skateværkstedet, Artistlinjen
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut 2015/2016
 • Uddannet Personlig Træner (EHFA)

Erfaring

Signe har arbejdet en årrække efter folkeskolen i restaurationsbranchen, og har i den forbindelse opnået erfaring på forskellige områder såsom koordinering, administration, salg, service etc. Signe har derudover en stor passion for at se verden, opleve anderledes kulturer og møde nye mennesker, og har derfor rejst en del de sidste par år. Hun har i forbindelse med sine rejser også lavet velgørenhedsarbejde. Bl.a. har hun været med til at bygge skateboardramper i Indien med det danske skateboard firma ALIS og hun har kørt fra København til Gambia i et gammelt mobilehome, som en del af et større velgørenheds projekt kaldet Pass It Forward. I forhold til idræt har Signe spillet fodbold i mange år i Boldklubben Skjold, og derefter en årrække i fodboldklubben CSC. Derudover har hun de seneste år fundet en stor glæde i at løbe og dyrke yoga, som har været med til at rykke mentale grænser og udvikle hende på flere områder end blot fysisk. Signe er nuværende HF studerende på Det frie Gymnasium og KVUC. Ved siden af arbejdet her på Paul Petersens Idrætsinstitut og er hun også ansat hos Bikram Yoga Copenhagen.


Uddannelse

 • Uddannet Fysioterapeut fra UCC nordsjælland 2013

Erfaring

Til hverdag arbejder jeg som fysioterapeut på en privatklinik. Min kompetence er sports skader og generalle skader i bevægeapparatet. Jeg har arbejdet med Brøndbys ungdoms elite og undervist i skade forebyggelse på Stepz danseskole. Jeg har dyrket gymnastik hele mit liv og deltaget i nationale og internationale konkurrencer. Jeg stoppede som aktiv elite gymnast i 2016. Jeg underviser konkurrencegymnastik til børn og voksne i Rødovre og Omegns Gymnastikforening og været lærer på Gunslevholm idræts efterskole med fysioterapi og springgymnastik som hovedfag.


Simon Mundus

Underviser

Uddannelse

 • Uddannet Tømrer foråret 08
 • Opstartede tømrerfirmaet Mundus i efteråret 2011
 • Uddannet Friluftsvejleder ved Paul Petersens Idrætsinstitut 2013/2014

Erfaring

For Simon handler friluftsliv om, at kende og bruge den natur som er omkring en til at skabe noget, derved er interessen for Bushcraft kommet ind i billedet. Det har ført til utallige ture i Norge, Danmark og det sydlige Sverige hvor kanoen har være det fortrukne valg. I 2015 var Simon på en længere rejse rundt i det nordvestlige Canada samt Alaska, der bl.a. bød på kanoekspedition på Big Salmon River og Yukon River. Foruden at være ansat på Paul Petersen Idrætsinstitut har Simon arbejdet for KanoKajakcenter, Telemarkforum samt Norddisk Friluftsliv. Simon er derudover udlært i gammelt traditionsbundet tømrerfirma hvori interessen for klassisk håndværk er opstået, her har Simon været med til at renovere flere historiske bygninger, bl.a. Marienlyst slot. Fordybelsen har resulteret i deltagelse i DM i Skills samt en medalje på svendebrevet.


Simon Udsen Grandjean

Leder af Idrætslinien

Underviser og medlem af Ledelsesgruppen og Styringsgruppen

Uddannelse

 • Kandidatgrad i humanfysiologi fra Institut for Idræt ved Københavns Universitet
 • Uddannet friluftsvejleder fra Høgskolen i Telemark
 • Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut.

Erfaring

Simon har en bred undervisningserfaring inden for friluftsliv, idræt, fysisk træning, sundhed og livstil mm.
 Han har blandt andet været underviser på Gerlev Idrætshøjskole, og primært undervist i basket. Han har arbejdet som sundhedskonsulent hos Sundhedsdoktor. Være fysisk træner for modelbureauet 2PM samt været holdinstruktør i et udendørs fitnesskonceptet; Hello Fitness. Han har været klatreinstruktør hos DGI-event og arbejdet som vikar på Idrætsskolen for udviklingshæmmede. Simon har arbejdet med ledelse som teamleder hos Humanic Group. Han har arbejdet på Paul Petersens Idrætsinstitut i 7 år hvoraf de sidste 4 har været som leder af idrætslinjen. Simon har en stor palet af kompetencer som underviser til leder og praktiker til teoretiker.


Uddannelse

 • Danser fra Sceneindgangen, København
 • Danser fra Balettakademien, Göteborg
 • Post-graduate Dance Partnership Education, Statens Scenekunstskole.
 • 100 timers yoga uddannelse fra Hamsa Yoga Studio

Erfaring

Stina har gennem de seneste mange år bevæget sig indenfor felterne bevægelse, gymnastik og dans både som underviser, kunstner og udøvende performer. Tidligere har hun undervist danselinjen på Bernstorffsminde Efterskole samt beskæftiget sig med formidling af dans og bevægelse i folkeskoler, gymnasier, for voksne og professionelle dansere. Derudover har hun været projektansat som underviser gennem Dansehallerne på forskellige forløb i skoler rundt omkring i Danmark. Det primære fokus er på læring i bevægelse og kreativitet i dans. Stina har skrevet om og arbejdet akademisk med dans primært med fokus på psykologisk velvære i unge dansere gennem deres uddannelsesforløb. Stina har optrådt som danser i flere forskellige sammenhænge. Hun har bl.a. medvirket i værker af Torbjörn Stenberg, Israel Aloni, Lee Brummer og Jenny Major og været udøvende på DGI´s Verdenshold 8 samt i teaterforestillingen Vildheks, der spillede både på Østre Gasværk og Bellevue teatret. Derudover er hun medlem af dansekompagniet DeLéonCompany


Thit Isabel Larsen

Administrativ leder

Underviser og medlem af Ledelsesgruppen, samt Styringsgruppen

Uddannelse

 • Uddannet butikschef fra H&M
 • Kurser i: Præsentationsteknik, Love & Paragraffer, Leadership, InDesign
 • Uddannet Idrætslærer på Paul Petersens Idrætsinstitut
 • Uddannet Personlig Træner (EHFA)
 • Certificeret Yoga Underviser ved Hot Yoga Cph (200 timers certifikation)

Erfaring

Thit sidder primært på kontoret til daglig, hvor hun har det store overblik over de administrative opgaver. Hun har 10 års erfaring inden for ledelse, administration og personalehåndtering grundet sit tidligere job som butikschef. Thit er derudover også uddannet personlig træner og yoga underviser. Hun har tidligere arbejdet både i FitnessDK og CrossfitCopenhagen som instruktør i crossfit og mobility. Ved siden af jobbet på Paul Petersen er hun yogainstruktør i Hot Yoga Cph, hvor hun underviser i Vinyasa, Yin og Hatha yoga. Thit har ikke kun en stor passion indenfor undervisning, træning og bevægelse, men også inden for videoredigering og fotografi. Hun har derfor blandt mange andre opgaver på kontoret, også ansvaret for Instituttets Facebook og Instagram profil.


Tonni Frandsen

Underviser

Uddannelse

 • Idrætslærer fra Institut for idræt og sundhed Københavns Universitet
 • EPP4 instruktør 3 I Kano
 • EPP4 Instruktør 3 I havkajak

Erfaring

De sidste ni år har Tonni været Idrætslærer på Idrætsskolen for udviklingshæmmede. Han har uddannet Friluftsvejledere i 10 år på Institut for Idræt, KU. Tonni har undervist i ti år på Paul Petersens Idrætsinstitut og 16 år som højskolelærer. Han har undervist i langrend og telemarkski I 20 år. Han har en særlig viden om tilpasset idræt for marginaliserede grupper og om formidling og undervisningslære. Herudover har han en del ekspeditions erfaring: Adskillige kanoekspeditioner I NWT og Nunavut I Canada, Kajakekspeditioner I Grønland og Nord-vest passagen, Krydsning af Grønlands indlandsis. Guide erfaring. Tonni er medlem af Eventyrernes klub. Komponist og jazzmusiker. CD Fugle på træk og CD Ud i det blå. Forfatter til Kanohåndbogen. Medforfatter til “Udlængsel” og ”Magiske Grønland” Eventyrernes klub.


Ulrikke Evensen

Underviser

Uddannelse

 • EHFA certificeret Fitnessinstruktør, At Work
 • EHFA certificeret Personlig træner, At Work
 • Grunduddannelse i svømning
 • DGI Grunduddannelse i åbent vand
 • DGI U1 svømning i åbent vand
 • DGI Erhvervslivredder, Team Bade.

Erfaring

Ulrikke er professionel forhindringsløber og bærer titlen som den bedste langdistance forhindringsløber i Europa. Hun har konkurreret over hele Europa, i Canada og i USA, med topplaceringer til flere internationale løb heriblandt 8-timers og 24-timers forhindringsløb, forhindringsløb i alt fra bjerge til ørken, samt EM og VM. Ved siden af sporten er Ulrikke uddannet personlig træner og ejer af firmaet EvenU OCR training. Hun har erfaring som svømmetræner hos SSB i DGI-byen, åbent vand træner hos Copenwater på Amager og som OCR-træner hos Puls180 Ballerup. Dertil træder hun til som livredder i Københavns Kommune. Ulrikke bestræber sig altid på at rykke grænserne for menneskets fysiske og mentale kapacitet, og vægter den mentale udvikling højt i sin træning og undervisning.