Header image

Ledelsesgruppe

Carl Emmanuel Larsen

Administrerende Direktør

Medlem af Ledelsesgruppen, Styringsgruppen og advisory board

Uddannelse

 • Adjunkt, cand. mag Historie og Idræt – Københavns Universitet, Universität Bern, Schweiz og University of Cambridge, Sydney
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut

Erfaring

Emmanuel har tidligere været ansat ved Roskilde Katedralskole, hvor han udover at være gymnasielærer i Historie og Idræt arbejdede som PR-formand for den samlede lærergruppe. Endvidere har han været ansat i Folketinget, Lærerstandens Brandforsikring, Jette Frölich Design, Københavns Universitet og i Kulturafdelingen – Den Sorte Diamant. Indenfor idrættens og sportens verden har Emmanuel, ud over at være fodboldtræner, tidligere undervist på Paul Petersens Idrætsinstitut og Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium. I Københavns Kommune har han været ansat på projektet PlusKidz, hvor han arbejdede med overvægtige børn. Han har for Københavns Boldspil-Union arbejdet med forskning indenfor medlemsudviklingen. Derudover har han været leder og arrangør af et af Danmarks største motionsløb, I Nattens Løb, der i en årrække fandt sted i Københavns centrum.


Christoffer Buusmann

IT & PR Ansvarlig

Underviser og medlem af Ledelsesgruppen

Uddannelse

 • Kommerciel Helikopterpilot ATPL(H)
 • Idrætsfaglærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut

Erfaring

Christoffer har trænet Capoeira i 13 år og er gradueret grønt bælte fra Capoeiraskolen Senzala ved ‘Mestre Steen’. Han har stor erfaring med at undervise gennem Capoeira og har således stået for workshops og undervisning på folkeskoler, efterskoler, højskoler, gymnasier og universiteter. I øjeblikket flyver han for Bristow Helicopters Ltd. i Aberdeen, Scotland hvor han flyver passagerer fra lufthavnen ud til boreplatforme. Christoffer er gæsteunderviser i Rytmisk Bevægelse og Dans og så indebærer hans rolle på Paul Petersens Idrætsinstitut også, at hjemmesiden fungerer, alle IT løsninger kører og at PP KBH er synlig på Facebook.


Gert Mejdal Jacobsen

Økonomi- og Vicedirektør

Medlem af advisory board

Uddannelse

 • HD (R) Copenhagen Business School

Erfaring

Gert er uddannet indenfor revision og er HD fra CBS. Gert har tidligere været selvstændig, og drevet firmaet Contar GMJ Consult. Gert har derudover en lang karriere bag sig inden for revision hvor han i mange virksomheder, i tæt dialog med virksomhedens ledelse, bruges som den daglige sparringspartner/rådgiver indenfor økonomistyring, regnskab og skatterådgivning mv. Igennem sin tid har han beskæftiget sig med virksomheder indenfor mange brancher og størrelser og har derfor en særdeles bred erhvervserfaring.


Jakob Bak Pedersen

Leder af Friluftslinien

Underviser og medlem af Ledelsesgruppen og Styringsgruppen

Uddannelse

 • Folkeskolelærer fra Frederiksberg Seminarium
 • Idrætslærer og uddannet fra Paul Petersens Idrætsinstitut
 • Skiinstruktør trin 2 i telemark, alpin og langrend
 • Friluftsvejleder gennem Dansk Vejlederkreds med fokus på klatring og vinterfjeld

Erfaring

I 2005 oprettede Jakob friluftslinien på Paul Petersens Idrætsinstitut. Jakob har været ansvarlig for den siden. Han har endvidere mange års erfaring fra arbejde på skiskoler i Norge og masser af rejser og ture til Nordens fjelde, vinter og sommer, rejser på Grønland og flere ture til Tibet og Nepal.


Louis Emil Clausen

Uddannelsesleder

Underviser og medlem af Ledelsesgruppen, samt Styringsgruppen

Uddannelse

 • Adjunkt, Cand. scient. i idræt og psykologi fra Københavns Universitet
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut
 • Studerende fra Gerlev Idrætshøjskole

Erfaring

Louis har pædagogikum som idræts- og psykologilærer fra Frederiksberg Gymnasium og Voksen Uddannelses Centrene i Hvidovre og på Amager. Tidligere har Louis været ansat ved Ergoterapeutskolen Metropol, Viafit, Peder Lykke Daghøjskole og Lyngby Ungdomsskole som henholdsvis underviser, personlig træner og coach, fitnesstræner og sportsunderviser. Louis har endvidere været medudvikler af og underviser på DGI’s legeinstruktøruddannelse.


Marcus Udsen Grandjean

Underviser

Medlem af Ledelsesgruppen

Uddannelse

 • Uddannet fra PP idrætslinjen 2008/2009
 • Cand.scient. Humanfysiologi fra Københavns Universitet, 2015

Erfaring

Marcus begyndte at undervise i Parkour i 2007, og har siden da været inde over mange forskellige idrætsaktiviteter, særligt igennem idrætsstudiet på Københavns Universitet. Marcus er koordinator på Københavns største bevægelses festival Move Copenhagen og har undervist på diverse nationale og internationle kurser og camps, som fx International Gathering og Natural Movement på Gerlev Idrætshøjskole. Det betyder, at hans undervisning vil bære præg af et mangfoldigt bevægelsesspektrum, både teknisk og styrkemæssigt.


Rikke Wexiø Jensen

PR & Administrationsmedarbejder

Underviser og medlem af Ledelsesgruppen

Uddannelse

 • Cand.comm fra RUC (2017)
 • Innovative Sports Mangement, B-group (2017)

Erfaring

Rikke har arbejdet med digitale og sociale medier i flere sammenhænge blandt andet for radiostationer og sportsforbund. Rikke brugerderudover tid på at undervise TeamGym hold i Rødovre og Omegns Gymnastikforening, hvor hun selv har været elitegymnast. Nu er der fokus på at lære gymnaster i alle aldre alt det grundlæggende og tekniske omkring gymnastikken.


Sander Hartmand

Ansvarlig for X-Outdoor på Idrætslinien

Underviser

Uddannelse

 • Cand. scient i Humanfysiologi fra Københavns Universitet.

Erfaring

Sander har gennem de sidste mange år beskæftiget sig med parkour. Han er selv dedikeret til sin træning og bruger mange timer om ugen på at udvikle sine egenfærdigheder samt hans evner som underviser. Sander arbejder freelance for firmaet Street Movement som både parkourinstruktør og kontoransat. Herudover har han arbejdet sammen med Ungdomsbyen i Rødovre som kursusansvarlig for deres kursus ‘Streetwise’, Er tilknyttet Streetmekka som parkourinstruktør, og vikariere til tider på Gerlev idrætshøjskole på deres parkour-linje. I sommeren 2013 tilbragte han 2 måneder som parkourunderviser i Boston for Parkour Generations America.


Signe Riis-Hansen

Studiemedhjælper

Medunderviser og medlem af Ledelsesgruppen

Uddannelse

 • Akademiet For Utæmmet Kreativitet (AFUK): Atelierlinjen, Skateværkstedet, Artistlinjen
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut 2015/2016
 • Uddannet Personlig Træner (EHFA)

Erfaring

Signe har arbejdet en årrække efter folkeskolen i restaurationsbranchen, og har i den forbindelse opnået erfaring på forskellige områder såsom koordinering, administration, salg, service etc. Signe har derudover en stor passion for at se verden, opleve anderledes kulturer og møde nye mennesker, og har derfor rejst en del de sidste par år. Hun har i forbindelse med sine rejser også lavet velgørenhedsarbejde. Bl.a. har hun været med til at bygge skateboardramper i Indien med det danske skateboard firma ALIS og hun har kørt fra København til Gambia i et gammelt mobilehome, som en del af et større velgørenheds projekt kaldet Pass It Forward. I forhold til idræt har Signe spillet fodbold i mange år i Boldklubben Skjold, og derefter en årrække i fodboldklubben CSC. Derudover har hun de seneste år fundet en stor glæde i at løbe og dyrke yoga, som har været med til at rykke mentale grænser og udvikle hende på flere områder end blot fysisk. Signe er nuværende HF studerende på Det frie Gymnasium og KVUC. Ved siden af arbejdet her på Paul Petersens Idrætsinstitut og er hun også ansat hos Bikram Yoga Copenhagen.


Simon Udsen Grandjean

Leder af Idrætslinien

Underviser og medlem af Ledelsesgruppen og Styringsgruppen

Uddannelse

 • Kandidatgrad i humanfysiologi fra Institut for Idræt ved Københavns Universitet
 • Uddannet friluftsvejleder fra Høgskolen i Telemark
 • Friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut.

Erfaring

Simon har en bred undervisningserfaring inden for friluftsliv, idræt, fysisk træning, sundhed og livstil mm.
 Han har blandt andet været underviser på Gerlev Idrætshøjskole, og primært undervist i basket. Han har arbejdet som sundhedskonsulent hos Sundhedsdoktor. Være fysisk træner for modelbureauet 2PM samt været holdinstruktør i et udendørs fitnesskonceptet; Hello Fitness. Han har været klatreinstruktør hos DGI-event og arbejdet som vikar på Idrætsskolen for udviklingshæmmede. Simon har arbejdet med ledelse som teamleder hos Humanic Group. Han har arbejdet på Paul Petersens Idrætsinstitut i 7 år hvoraf de sidste 4 har været som leder af idrætslinjen. Simon har en stor palet af kompetencer som underviser til leder og praktiker til teoretiker.


Thit Isabel Larsen

Administrativ leder

Underviser og medlem af Ledelsesgruppen, samt Styringsgruppen

Uddannelse

 • Uddannet butikschef fra H&M
 • Kurser i: Præsentationsteknik, Love & Paragraffer, Leadership, InDesign
 • Uddannet Idrætslærer på Paul Petersens Idrætsinstitut
 • Uddannet Personlig Træner (EHFA)
 • Certificeret Yoga Underviser ved Hot Yoga Cph (200 timers certifikation)

Erfaring

Thit sidder primært på kontoret til daglig, hvor hun har det store overblik over de administrative opgaver. Hun har 10 års erfaring inden for ledelse, administration og personalehåndtering grundet sit tidligere job som butikschef. Thit er derudover også uddannet personlig træner og yoga underviser. Hun har tidligere arbejdet både i FitnessDK og CrossfitCopenhagen som instruktør i crossfit og mobility. Ved siden af jobbet på Paul Petersen er hun yogainstruktør i Hot Yoga Cph, hvor hun underviser i Vinyasa, Yin og Hatha yoga. Thit har ikke kun en stor passion indenfor undervisning, træning og bevægelse, men også inden for videoredigering og fotografi. Hun har derfor blandt mange andre opgaver på kontoret, også ansvaret for Instituttets Facebook og Instagram profil.