Header image

Eksterne Konsulenter

Christoffer Buusmann

Underviser

IT & PR Ansvarlig

Uddannelse

  • Kommerciel Helikopterpilot ATPL(H)
  • Idrætsfaglærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut

Erfaring

Christoffer har trænet Capoeira i 13 år og er gradueret grønt bælte fra Capoeiraskolen Senzala ved ‘Mestre Steen’. Han har stor erfaring med at undervise gennem Capoeira og har således stået for workshops og undervisning på folkeskoler, efterskoler, højskoler, gymnasier og universiteter. I øjeblikket flyver han for Bristow Helicopters Ltd. i Aberdeen, Scotland hvor han flyver passagerer fra lufthavnen ud til boreplatforme. Christoffer er gæsteunderviser i Rytmisk Bevægelse og Dans og så indebærer hans rolle på Paul Petersens Idrætsinstitut også, at hjemmesiden fungerer, alle IT løsninger kører og at PP KBH er synlig på Facebook.


Lisbet Nygaard

Undervisningssupervisor

Uddannelse

  • Læreruddannet fra Blaagaards Sem. i 1973
  • 1-årig videreudd. fra Institut for Idræt
  • Udd. Gestaltterapeut i 1997 fra Gestaltterapeutisk Inst

Erfaring

Lisbet har været lærer på Vejle Idrætshøjskole 1974-78 og lærer på Gerlev Idrætshøjskole 1978-94. I 1994 overtog hun ledelsen af Paul Petersens Idrætsinstitut frem til 2001. I årene 2001-11 arbejdede hun dels som folkeskolelærer og psykoterapeut. Fra 2011 har hun igen været tilknyttet PP, nu som assisterende underviser i Rytmisk Bevægekse & Dans, som superviser for underviserne og praktiserer stadigvæk psykoterapi.


Malene Meincke

Ledelseskonsulent

Medlem af Advisory Board

Uddannelse

  • Cand. Mag, Lektor i Dansk og Idræt
  • ICF certificeret coach og mentorcoach.

Erfaring

14 års erfaring som gymnasielærer ved henholdsvis Roskilde Katedralskole, Frederiksborg Gymnasium og Frederiksberg Gymnasium. Malene driver en selvstændig virksomhed med speciale i kommunikation, coaching og læring. Hun har træner og instruktørerfaring i fodbold og beachvolley og har tidligere været mental coach for beachvolleylandsholdet. Malene er medstifter af Copenhagen Beachvolley og initiativtager til Københavns første indendørs beachvolleyarena, og så har hun været bestyrelsesmedlem i Dansk Volleyballforbund.